První zprávy...
Hanča, 24. 7. 2011 22:55

Tak se konečně ozýváme od Kalicha. Včera nás zlobilo připojení, tak jsme toho moc nenapsali. Takže jak se tady máme?

První den jsme strávili klasicky - rozdělení do stanů, prohlídka okolí, první lumpárny a tak. Došlo samozřejmě na úvod k programu a rozdělení do družin, totiž pardon, do SG týmů 10 a 13 (skladba později...). Večer jsme zapálili slavnostní oheň, zazpívali jsme si a povídali další detaily k chodu tábora a k motivované hře. (Zazpívali jsme si naprosto luxusně, protože je tady Saďour s dvanáctkou kytarou, takže nádhera :-D pozn. nadšená Hanča).

V neděli po ránu nás bohužel vzbudil déšť. Mně osobně to teda nevadilo, protože jsem měla povolený posunutý budíček, abych dospala totální spánkový deficit z minulého týdne :-) Takževzbudili v 10 hodin naši vojáci (děti), jak pod velením plukovníka Paul Buffalo trénují pořadová cvičení na náměstíčku :-) Slušelo jim to, jenom ještě musí dopilovat čelem vzad, páč se otáčeli každej jiným směrem.

Dnes naše řady rozšířila ještě Hanka Kovaříková, která tady bude jen na týden. Jinak naše počty jsou tyto: 30 dětí, 18 (!!!) vedoucích a instruktorů a všech pomocníků a k tomu dva dárečci, malé "buchtičky" Vojta a Štěpánek Buchtovi. Celkem 50. No a pak se tady začnou pomalu střídat různé návštěvy, zejména další bývalí i současní vedoucí, kteří tady nemůžou být celou dobu. Jsem fakt zvědavá, pro kolik lidí budeme v sobotu smažit ty květáky :-)

Později vám asi napíšeme nějaké další informace k programu (Hvězdná brána je už postavená, ale ještě je zaplachtovaná, děti ji uvidí zítra). A taky pro vás sbírám drby a hlášky, tak se máte na co těšit :-) Teď mě ale čeká úkol nejzásadnější, a sice dotisknout poslední list/obal ke zpěvníkům, abych je mohla konečně sešít a rozdat. 

Díky za zprávy a pozdravy, všichni od Kalicha vás zdraví...

Hanča