Hlavně pohoda...
Hanča, 25. 7. 2011 23:11

Můj aktuální dojem z tábora je přesně v duchu loňského táborového hesla: "Hlavně pohoda!" :-) Zatím se projevují jen klady toho, že je nás tu 18 vedoucích (na zápory dojde jistě později...) Je nás tu plno na práci, na program, na zábavu ;-) Programáci s pomocníkama tunili hvězdnou bránu, v kuchyni pořád někdo kmitá, jestli to takhle půjde dál, tak stihneme vykopat konečně i ten sklep...

Speciálně bych vyzdvihla (a taky to dnes zaznělo na poradě) kuchaře Jiřu s pomocníkem Ivčou. V kuchyni je letos dobrá a pohodová atmosféra, což oceňují jak vedoucí služby, tak  jako hospodář. Nemám kromě nakupování skoro žádnou práci, vypadá to, že si po letech na táboře odpočnu :-) Dalším, kdo si zaslouží pochvalu, je Saďour, který pomáhá se vším, co se kde šustne. Člověk se jen s někým baví o něčem, co by se mohlo vylepšit nebo opravit a než se o tom dobavíme, už se kolem šine Saďour s nářadím a za chvíli je to hotovo :-)

A když jsme u těch pochval: děkujeme za záchranu tatínkovi Radkovi Tylovi, který nám nakonec odvezl materiál a vybavení na program včetně hvězdné brány a všechno jídlo dodávkouna tábor. Fakt netuším, jak bysme to sem jinak dostali, bylo toho letos opravdu hodně.

Závěrem pak děkujeme programákům a všem pomocníkům, kteří se v klubovně a teď na táboře podíleli na výrobě hvězdné brány. Dnes večer jsme ji poprvé viděli a navíc v akci a bylo to super, s výbornou uhrančivou atmosférou, no počkejte si na fotky.

Už je po poradě, takže pokračuju ve psaní a taky to předám klukům, aby vám sem dali i nějaké fotky...