Hlášení z mise č. 9, ze dne 1.8.
Hanča, 3. 8. 2011 23:36

Autoři hlášení: SG-13

Hned ráno jsme se nachystali a po snídani se vydali na výlet...

BUBÁCI:
Ráno jsme měli budíček dříve než obvykle, abychom se nachystali ještě před snídaní. Hned po snídani jsme nasedli do aut a ty nás odvezly na vlak. Vlakem jsme jeli až do zastávky blízko Kunžaku, odkud jsme po silnici šli do Kunžaku. Na náměstí jsme měli hodinu rozchod, potom jsme šlina zastávku Járy Cimrmana, kde jsme si dali oběd. Potkali jsme se tam s ostatními družinami. Podél kolejí jsme šli aź k zastávce Senotín. Dále jsme se šli podívat na bývalé tábořiště Severky. Vrátili jsme se na zastávku, potom jsme šli do Senotína a dál do tábora.

TUČŇÁCI:
Ráno jsme vstávali jako obvykle, nasnídali jsme se a vydali se do Bystřice. Když jsme na náměstí měli rozchod, měli jsme za úkol získat co nejvíc razítek. Z času, co nám zbyl, jsme si mohli něco koupit. Když jsme se vraceli, dojeli jsme na zastávku Kaproun, kde je pomník Járy Cimrmana. Po kolejích jsme šli zpátky. Když jsme byli v Senotíně, tak jsme potkali Mravenečky. Kousek před táborem jsme se rozdělili a my jsme šli kratší cestou, takže jsme byli v táboře dřív.

MRAVENEČCI:
Ráno bylo jako obvykle, po budíčku jsme šli na hygienu a na snídani. Poté jsme si šli zabalit. Jak jsme si zabalili, tak jsme odešli na výlet k Velkému Kamenu, který leží u Kaprouna. Chvilku po cestě tam jsme šli po silnici a po kolejích. U Velkého Kamenu jsme se najedli a šli zpátky na vlakovou zastávku, odkud jsme šli po kolejích do Senotína. Poté, co jsme přišli do Senotína jsme zamířili do tábora. Kousek od tábora jsme zamířili do Dobré Vody. Ale nedošli jsme a zamířili do tábora a připravili útok na Tučňáky. Pak jsme měli volno.