Jdeme do finále...
Hanča, 4. 8. 2011 22:59

Milí čtenáři,
vím, že letos jsem vám těch článků moc nenapsala, s výjimkou počasí, jídelníčku, povyšování a přepisu hlášení od dětí. to víc důvodů. Nějak nemám moc slinu,...

...asi jsemprostě večer unavená a psát to přes den je nepraktické, nejede centrála a tudíž ani připojení atd. Dalším důvodem je, že nám letos nějak to připojení zlobí a pořád se to seká, takže mi psaní vůbec nejde od ruky. Párkrát to spadne a ona vás přejde chuť. Jenom než sem nasypeme těch pár fotek, tak to trvá hodinu dvě a přitom se to desetkrát sekne. Takže asi tak.

Teď už to asi moc nedoženu. Dnes by poslední normální den a už se nám to chýlí. Zítra budou děti mít závěrečnou hru a my ostatní pomalu začneme balit. Večer přijede náklaďák, naložíme první várku... Večer bude táborák a v sobotu bouráme, mizíme...

Nejsem si ani jistá, jestli vám ještě vůbec zítra stihneme něco napsat. Uvidíme. Možná už se ani nedostaneme k tisku zpráv rozhodně ne večer. Takže poslední pozdravy dětem pište maximálně tak do 18 hodin, pak za doručení neručíme :-)

No, vidíte to. Sotva jsem chtěla napsat něco víc, vyhazujíod počítače kluci, že potřebují něco udělat k závěrečce... Takže se zatím loučím, třeba se ještě ozvu zítra, no a nebo vám to holt povykládajíděti doma. O tom základním, co děti neřeknou, totiž jídelníčku, máte podrobné info :-)

Sledujte ale naše stránky i po ukončení tábora, budou zde doplňující informace, možnost sdělit si dojmy a taky asi fotky ztrát a nálezů jako vždy :-)