Severka INFO - Zahájení nového roku
Víťa, 29. 8. 2011 22:08

Ahoj Severáci, rodiče,
prázdniny pomalu končí, Rozjezdová porada vedoucích je teprve před námi, ale už teď je potřeba naplánovat schůzky na příští školní rok. Dochází k několika změnám, ale doufáme, že se všichni i tak sejdeme v hojném počtu.

1) Družiny Mravenečci a Tučňáci se spojují v jednu novou družinu. Děti v obou družinách jsou prakticky stejně staré a vedoucím i dětem se bude ve větším kolektivu lépe realizovat program. Novou družinu povede Jirka, jako šéf družiny, a pomáhat mu budou Anka s Alčou. Vzhledem k tomu, že ve středu bude mít velmi pravděpodobně Anka taneční, schůzky se budou konat v pondělí 16:30 - 18:30.

2) Družina Bubáků se bude nadále scházet ve středu 16:30 - 18:30. Čeká je nabitý program pod vedením Majky a nově Pařeza.

3) Nově přecházejí pod Severku děti z Kuličky, a to ve dvou družinách. Ty starší ( = nově "Severka mladší"), budou mít na starosti Kika a Kukina, ve čtvtek 16:30 - 18:30. V příloze je najdete v prvním sloupci. Prosíme všechny, aby nám potvrdili, zda budou pokračovat a do Severky chodit nebo ne. Díky.

4) Mladší děti z Kuličky ( = nově "Severka nejmladší") povede Hanča, a to ve čtvtek 16:30 - 18:00. V příloze je najdete ve druhém sloupci. I zde prosíme všechny, kdo tak ještě neučinili, aby nám potvrdili, zda budou pokračovat a do Severky chodit nebo ne. Díky.

První schůzky se budou konat v týdnu od 12. září.
Kalendář akcí a další informace čekejte v průběhu příštího týdne.

Pěkný zbytek prázdnin přeje za Severku
Víťa

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.