Severka INFO - PF 2012
Víťa, 18. 12. 2011 21:12

Ahoj Severáci, rodiče,
dnes jsme přijeli z tradiční vánoční výpravy, doufáme, že všichni dojeli nadšení a spokojení. Program na téma Harry Potter - Ohnivý pohár se myslím povedl a byl zakončen večerním plesem s tancem a rautem. Fotky a článek z akce najdete na webu do Vánoc.

Na výpravě jsme rozdávali PF 2012, ale vzhledem k tomu, že někteří je možná domů nedovezli (pár jsme jich našli :-) ), najdete ho na titulní straně a tištěné bude také na Vánoční svářce. Doufám, že se na štědré dopoledne se svařákem u klubovny sejdeme v hojném počtu a třeba i překonáme rekord.

A hned další akce, pro rodiče a FC bez dětí, je V3K alias Večer tříkrálový. V našem kasínu U Sedmi koček se můžete těšit na hazardní hry, občerstvení včetně míchaných koktejlů a setkání se starými i novými přáteli. Detaily najdete ve zvadle v příloze. V3K je také ideální příležitost stát se členem FC Severky :-)

A ještě se na vás obracíme s prosbou - přemýšlíme o pořádání příměstského tábora. Chceme zjistit, jaký je o tuto akci zájem, tak prosím vyplňte (i v případě nezájmu) tento dotazník. Děkujeme.

Za Severku přeji příjemné prožití vánočních svátků, dobrou náladu a štastný a veselý rok 2012.

Víťa

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.