Speciální pozvání k článku o akcích pro rodiče a rodiny
Hanča, 5. 1. 2012 22:15

Tato zpráva má dvě části, vyberte si :-) Pro nové rodiče - i pro skalní rodiče, kteří toho s námi už hodně zažili.

A) Část pro nové oddílové rodiče a ty, co s námi ještě až tolik nekamarádí :-)

Milí rodičové,
už nějakou dobu jste "našimi klienty", odběrateli našich služeb, rodiči členů PTO Severka.
Tím, že jste vstoupili do naší oddílové rodiny, se vám ovšem otevírá ještě širší nabídka aktivit, než jsou jen schůzky, výpravy a tábory.
A protože jste se snad už trochu zorientovali a záplava informací polevila, rádi bychom na vás nahrnuli další :-)
Když zavítáte na stránku www.severka.cz (kterou už snad znáte), do sekce Extra, čekají tam na vás dva články: Fan club Severky a Akce pro rodiny a rodiče.
Tam si můžete přečíst o tom, co Severka nabízí VÁM. Rádi vás uvítáme mezi námi, nemusíte se bát, že jste nováčci. Pokud vás aspoň trochu láká překročit pomyslnou čáru a poznat kolektiv vedoucích a rodičů z druhé strany, račte dále! Vy nebo celá vaše rodina můžete s námi čas od času vystoupit z šedi všedních dnů a zažít plno zážitků v pohodové partě. První akce, která se pro vás nabízí, je Večer tříkrálový - společenský večer v klubovně, s dobrovolnými hrami, ještě více dobrovolnými kostýmy a míchanými nápoji... Více na webu, přihlásit se ještě můžete :-) A nebo, pokud vám to teď už nevyjde... někdy příště?
Více už najdete v článku, tak s chutí do toho, těšíme se na vás.

B) Část pro skalní oddílové rodiče :-)

Ahoj všichni moji (naši) přátelé,
že jsme toho ale spolu už zažili, co? ;-) Vzpomínáte?
Já osobně třeba nikdy nezapomenu na Renču ve Slovinsku po "kaňoningu" ve vodopádech, kterak s třesoucíma se rukama díky adrenalinu drmolila: "Co já s tou Severku ještě zažiju?"
Tak jestli si chcete zavzpomínat, co jste s tou Severkou zažili, koukněte se na webu v sekci Extra na článek Akce pro rodiny a rodiče. Začala jsem tam kupit odkazy na různé naše uskutečněné akce, odkazy na fotky, články, weby... Ještě to není komplet a asi nikdy nebude, ale už tam je, jářku, na co vzpomínat. A budu to postupně doplňovat. Chyby hlaste, dík :-)
Děkuju vám za všechny ty společné zážitky a doufám, že nic ještě nekončí :-)

za podpory náčelníka Víti :-)
Hanča,
t.č. stále garant geront :-)
(garant nejstarší oddílové družiny, rodičů a přátel, FC, kterou jednou jeden její člen nazval "geronti" :-) I když tak zle snad ještě není...)

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.