Registrace 2012 - kolik že nás to je?
Hanča, 23. 1. 2012 22:08

Minulý týden byla uzavřena registrace členů pro rok 2012, nahlásili jsme počty a odevzdali menší část příspěvků (ta větší putuje na činnost skupiny a zejména na klubovnu). A jak ty počty letos dopadly?

Severka hlásí tento stav k 18.1.2012:
51  -  děti ze všech 4 družin (15+13+15+8)
14  -  vedoucí aktivní (tj. ti, co platí rovněž 1000 Kč za rok a pracují aktivně u oddílu)
43  -  Fan club (= za 250 Kč, ostatní vedoucí, rodiče, kamarádi)
CELKEM 108 lidí.

Mustangové hlásí 14 lidí, z toho jsou 3 malé děti, zbytek vedoucí. Jedná se prakticky o jejich táborovou sestavu, klasická činnost oddílu je v tuto chvíli pozastavena. Ale tábor budou dělat dál, takže naplnění naší základny je i nadále naštěstí zajištěno.

A k tomu si připočtěte našeho skupinového vedoucího Dědka, a máte cílový počet 123 členů PS. Krom toho bylo zvoleno obměněné Vedení PS ve složení: Dědek (SV), Hanča (hospodářka), Víťa a Ďoubalík za Severku a Ifča za Mustangy. K tomu Bizon jako revizor.

S několika členy jsme se rozloučili - některé děti už odešly, za jinými zájmy nebo kamarády. A někteří již neaktivní vedoucí se rozhodli, že jim Severka už nestojí za 250 Kč. Těm pak přejeme hodně štěstí, prima další život a mažeme je z naší prestižní hromadné adresy VIP @ severka.cz :-)

Další doregistrování v průběhu roku je samozřejmě možné, takže pokud jste to zaspali, ozvěte se :-) Navíc nám ve čtvrtek do Mladších přišly dvě nové holčičky...

Až se to dozvím, napíšu vám, kolik má Pionýr v roce 2012 členů v JMK a kolik v ČR. Zatím platilo, že naše PS bývala 3. až 4. největší v kraji.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.