Povýletové starosti
Hanča, 31. 7. 2012 22:42

Milí čtenáři,
omlouváme se za drobné zdržení zpráv i fotek. Má to jasnou příčinu a je mou smutnou povinností vás o ní informovat.

Neštěstí nechodí po horách, ale po lidech, a tak na nás došlo. Na závěr výletu Pondělňáčků na náměstí v Nové Bystřici nám byl podle všeho ukraden foťák. Náš digitální foťák Olympus. Na vině je asi bohužel nepozornost vedoucích, nicméně jsme přesvědčeni, že se kolem našich věcí neustále někdo z nich a nebo z dětí pohyboval. Ale... nejspíš někdo prostě využil naší nepozornosti a foťák nám ukradl. Strávili jsme s Jiříčkem celý večer na Policii v Nové Bystřici. Výslech nás obou byl dlouhý jak pohádky ovčí babičky, žádnou velkou naději ale samozřejmě nepřinesl. Do tábora jsme se vrátili až po večerce a nálada byla ponurá.

Můžu říct, že určitě víc, než ztráta drahého foťáku a hmotná škoda, nás mrzí ztráta fotek. Naštěstí máme stažené fotky od začátku tábora do soboty. Ale fotky z odchodu na výlet (všechny skupinky) a z výletu neděle+pondělí jsou nenávratně v čudu.

Na policii, na úřadě a na infocentru mají všude na mě kontakty. Uvažovala jsem, že oblepím náměstí výzvou, aby nám zloděj vrátil aspoň ty fotky. Ale rozmluvili mi to, že je to kravina.

Jsme z toho moc smutní.