Jak se máme v pátek před polednem
Hanča, 3. 8. 2012 11:21

Ahoj čtenáři, rodičové, kamarádi.
Včera jsem nějak nedokázala napsat žádný článek, únava je značná a večer byl náročný. (Něco o programu vám ale napsal Víťa). K tomu jsem ráno zapomněla vzít s sebou na nákup do Bystřice noťas, takže jsem vám ani nenahrála fotky.
Ale abyste neplašili, jak máte někteří ve zvyku :-), že o sobě nedáváme vědět (jsme si vás totiž pěkně rozmazlili... :-), aspoň pár slov tudy:

Jak bylo včera večer, o tom se dočtete v rubrice Počasí.

V tuto chvíli je teplo, občas vysvitne sluníčko. Je pod mrakem, ale neprší. Děti vyrazily na kešku, takže je tu ticho, rušené jen zvuky kuchyně (viz článek Táborové zvuky). Vaříme špenát. Chystám si na vás článek "Táborové vůně a smrady", ale ještě sbírám materiál :-D

Včera, jak jsem už psala u Počasí, jsme se společně fotili. Těšte se na fotky. Všichni se v kostýmech pěkně vyřádili, takže fotky budou veselé :-) Včera nám Lukin dovezl z Brna náš kazeťák a hned jsme do něj nastrkali baterky a vyzkoušeli to - bude to super, budeme si moct k našim country tancům pustit pořádnou muziku :-) Máme tu sice hafo kytaristů, ale tohle nějak nedáváme, tak jak by si zasloužilo...

O lanovce už vám psal Víťa. Jsem ráda, že reakce rodičů jsou zatím pozitivní :-) Nebojte se, kluci (Sáďa a Radeček) jsou profíci, mají vybavení a s lanovkami plno zkušeností ze svých nejrůznějších akcí, takže je všechno pod kontrolou. Děcka jezdí napříč přes celou naši louku, od hřiště až k bráně, jak jste viděli na fotkách. Ještě jsme s tím neskončili, někteří se ještě nesvezli, další kolo odpoledne :-)

Ještě si na vás chystám další informace o táborovém životě, postupně, co mi baterka v noťasu dovolí. Momentálně se opět blíží víkendový maraton návštěv. Celý týden je tu s námi Radeček s dětmi, včera přijel Lukin Hlouch, Kačka Zápařková a Petr od Báry. Dnes pro změnu odjedou a Báru nám na dva dny odvezou. Dále se očekává příjezd Bocmana +1, Bizona +2, pak Filosofa - další návštěvy z PTO Tulák, a to ještě možná není všechno.

Všichni, co se chystají na Aftertábor, prosím, aby sledovali komentáře u akce. Budeme se snažit si přes víkend aktualizovat vaši sestavu a ujasnit si i mančaft na bouračku. Domluvila jsem už dovážení pečiva,... a další info najdete přímo u akce.

Jdu na chvíli pryč z chladu u kuchyně do tepla na náměstíčko a někdy odpoledne se pustím do dalších informací. Fotky až zítra.