Dobré zprávy
Hanča, 4. 8. 2012 11:28

Dnes trochu z jiného soudku: jak si už ti rychlejší z vás stihli všimnout, mezi fotkama ze včerejška je i jedna speciální - svatební oznámení našeho Bocmana :-) Přijel včera večer i s budoucí paní Bocmanovou a v noci na konci porady nám oznámili, že budeme muset přeložit Rozjezdovou poradu :-) Takže se všichni těšíme a přejeme jim krásnou a veselou svatbu a.... to ostatní popřejem až tam!

No a aby toho nebylo málo, chystají se v Severce na následující oddílový rok minimálně dvě další svatby. Snad to už můžu prozradit, ale prstýnek v Dolomitech dostala Blanka, takže Ďoubalík už taky vymýšlí termín. A u Roháčků je to ještě žhavější - Eliška už má šaty :-) To bude rok :-)

K dovršení oddílové rodinné atmosféry včera dorazilo celkem 8 lidí a lidiček: Bizon s Luckou a Kryštofem, Ďoubalík s Blankou a Bocman s Andrejkou (ne naší, ale tou svou), a na závěr Filosof, kamarád z PTO Tulák. Dnes ráno se kolem kuchyně metelilo všech 5 aktuálně přítomných prcků a když otcové Buchtovi, Jiřa s Bizonem, vezli dvoukolákem vodu k latrínám, trůnil jim na barelech celý pidi gang: Kryštof, Vojta+Štěpán a Terezka s Bártíkem od Radečka :-)