Luxusní Bubácká večeře
Hanča, 24. 11. 2010 21:32

Dneska jsem přišla kolem 18 hodiny do klubovny a hned ve dveřích mi bylo něco divného... Tady to ale neuvěřitelně dobře voní! Šla jsem po čuchu (pes byl teda rychlejší) a po příchodu do sálu jsme zjistili, že vlastně víme, o co jde! Bubáci si dnes pod vedením Bocmana vařili :-)

Byla to už druhá kuchařská schůzka. Co jsem tak zaslechla, na té první děcka z družiny Bubáci dostaly výklad o surovninách, například o mase. A dneska z nakoupených surovin všichni kuchtili. Radost pohledět, ale ještě větší radost čuchat :-) Nevím, co všechno vařili, zaujala mě má oblíbená sýrová omáčka s masem a těstovinama. Možná by se mělo říct těstoviny s masem a sýrovou omáčkou, ale to by ta omáčka byla až na posledním místě a tak to rozhodně není! :-D Věřím, že si Bubáci svoje vaření moc užili a že jim chutnalo...

A my ostatní vedoucí jsme tak dlouho závistivě slintali, až se Bocman slitoval, chvíli něco kutil a pak před nás postavil na bar velký hrnec s důkladnou porcí sýrovky, masa a vrtulí pro všechny! Rázem bylo po poradě o výpravách a na 10 minut se pozornost všech upřela do hrnce :-)

Všechno krásné však jednou skončí a tak jsme po chvíli opustili dokonale vymetený hrnec a věnovali se opět práci. Ale až budou zase Bubáci vařit, nechci u toho chybět ;-)

Díky, Bocmane!

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.