Bramboráčci na schůzce Nejmladších
Hanča, 27. 1. 2013 19:59

Milí příznivci družiny Nejmladší, tímto vám představuji novou rubriku našeho webu :-) Budeme vám zde přinášet novinky ze života našich 18 prťat - co jsme prováděli na schůzkách, co už umíme a jaké děláme pokroky.

Víme totiž, že řada rodičů má problém dostat z dětí smysluplnou odpověď na téma "co jste dnes dělali" :-) Takže nebudete-li v tom mít jasno, zavítejte sem, na naši stránku NEJMLADŠÍ. Najdete ji vlevo v menu, pod položkou O nás. Současně se články budou objevovat na titulní straně v Aktuálně ze Severky.

No a co jsme teda dělali ve čtvrtek 24. ledna? Bramboráčky - figurky z brambor. Tato zábava se ukázala jako naprosto geniální - jednoduchá, zábavná, poutavá, levná... a s výsledky, které předčily naše očekávání. No koukejte sami. Až budou děti někdy zlobit a Ježíšek nebo Mikuláš jim nadělí jen brambory, nemusí se bát. Umí si z nich udělat hračky sami :-) (Děkujeme za inspiraci Pionýrskému časopisu Mozaika)

Zabralo nám to celou schůzku, takže na jiné aktivity už nedošlo. V té souvislosti připomínám, že PŘÍŠTÍ TÝDEN NENÍ SCHŮZKA - 31.1., začínají pololetní prázdniny a my vedoucí jedeme na hory. O článek zde ale nepřijdete, protože mám pro vás ještě nějaké fotky z minule :-)

Hanča

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.