Vítejte na novém webu Severky
Hanča, 24. 12. 2010 9:24

Milí Severáci, slíbený dáreček je zde! Dnešním dnem, u příležitosti Vánoční svářky a Štědrého dne, spouštíme naši novou webovou prezentaci, kterou vám tímto představujeme :-)

V lednu to bude 10 let, kdy Severka vstoupila na internet - rozjeli jsme naše první webové stránky, tehdy spíš první pokusy... Postupem času jsme stránky doplňovali a vylepšovali, někdy jsme byli hodně aktuální a jindy méně... Mohli jste číst Aktuálně ze Severky, přibyly speciální táborové stránky, posledním velkým počinem byla externí fotogalerie na Picase. Jak však šel čas a vyvíjely se technologie, naše stránky už byly zastaralé, nepřehledné, neumožňovaly plno věcí, které bychom využívat chtěli...

A tak začala práce nad webem novým... Nebylo to vůbec jednoduché, od prvních úvah k dnešnímu dni uplynuly už dlouhé roky. Teprve během posledního roku, tedy 2010, nabrala práce konkrétní směr. Díky péči Ivči Buchtové, která nám navrhla grafiku, a díky nadšení a úsilí webmastera Víti Ondráčka, který zrealizoval celé technické provedení a postaral se i o většinu dnešního obsahu webu, můžeme TO konečně spustit!

Co nám a vám nový web přináší? Především moderní vzhled a spoustu moderních možností. Díky systému, v jakém web pracuje, můžou jednotliví vedoucí přímo sami vkládat zvadla na akce nebo články a fotky, není třeba čekat na zásah webmastera. Všem návštěvníkům webu je umožněno se po zaregistrování podílet na jeho obsahu - můžete psát komentáře, přihlašovat se na akce, odebírat novinky, atd. Po zaregistrování uvidíte i vnitřní sekci, některé jinak nepřístupné funkce stránek, budete si moci například objednávat Severácké oblečky z kolekce Severka Fashion. Na vedoucí čeká rozsáhlá sekce vnitřních dokumentů, kde najdou vše, co jsme v Severcce vytvořili pro naši práci a co věčně někde hledáme :-) No a závěrem musím zmínit i propojení webu s Facebookem, před kterým ani Severka neuteče a tak naši prezentaci najdete i zde :-)

Mějte prosím ještě nějakou dobu strpení - obsah není samozřejmě ještě zcela kompletní. V průběhu následujících dnů a týdnů budeme doplňovat další a další věci, tak abyste brzo našli na webu vše, co kolem Severky potřebujete. Některé technické potíže s sebou přineslo i dnešní "přepnutí" webu ze starého na nový, některé drobnosti trochu zlobí, ale Víťa na tom usilovně pracuje :-) Máte-li už dnes nějaké dojmy, co byste ještě chtěli, nebo co vám nefunguje, napište, budeme rádi za připomínky. Kdyby vám však chyběl náš starý web, bude samozřejmě také přístupný - odkaz na něj najdete na hlavní stránce webu nového.

A teď už vás necháme, abyste si náš nový web prohlédli sami a přišli na všechna jeho zákoutí. Přejeme vám příjemné prohlížení a věříme, že budete častými návštěvníky a také spolupracovníky našich nových stránek.

Šťastné a veselé Vánoce !!!

zpravodaj Hanča a webmaster Víťa

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.