Online:

  • 19 nepřihlášených
  

Krátké zprávy a novinky
Hanča, 29. 7. 2013 7:38

Měli jsme tu už několik návštěv a výměn vedoucích:
Ve čtvrtek přijeli Lukin Hlouch a Janča Vlčková. Pomohli nám trochu s programem (viz fotky) a v pátek nám pak odvezli Barču, která musí bohužel do práce. U rodiny Bralů ji vystřídala Kika, která přijela ve čtvrtek večer busem. V pátek odjela i Andrejka, takže jsme bez původní zdravotnice a její povinnosti převzal Víťa. Jak je z toho nadšen, o tom vám povím ve Zdravotnickém okénku :-)

V sobotu přijeli Pepa Fasora a Kukina, kteří zůstali do neděle. Na fotkách je taky můžete najít, každý pomocník k programu se vždy hodí :-) No a z neděle na pondělí tu máme 4 kamarády našich vedoucíh ze ZéeSky. I ti jsou na fotkách, například posloužili jako vhodné objekty pro nošení vody a cákání :-)

Abyste neměli obavy, že snad zapomínáme na oslavence - máme tu letos pět svátků a troje narozeniny! Bohužel jsme si - s ohledem na počasí - vybrali velmi nevhodný dárek, nakoupila jsem totiž pro oslavence veliké čokolády. Takže každý oslavenec, když ji dostane, ji musí co nejrychleji sníst nebo rozdat, jinak se mu rozteče :-) Ondrovy narozky jsme slavili navíc ještě malým pudinkovým dortem, ale až o den později, protože večer po návratu z výletu se to prostě nestihlo :-)

Drobná poznámka k vašim zprávám pro děti:
- není v našich silách a ani záměrem číst všechny vaše vzkazy dětem. Takže občas sice narazíme na nějaký vzkaz i pro nás, ale pokud nám chcete něco napsat, napište to prosím do zvláštní zprávy, aby to nezapadlo. Jinak za všechny zatím objevené vzkazy děkujeme :-)
- děti nemají bohužel přístup k fotkám z tábora - zatím. I když jsme uvažovali, že tady rozjedeme daťák a budeme je pouštět, ale nakonec jsme ho nebrali :-) Takže vaše zprávy, že ta a ta fotka dítěte je pěkná, jsou fajn, ale dítě neví, o jaké fotce mluvíte :-) To jen pro úplnost.

Tolik "věcné" informace pro tuto chvíli. Ještě pro vás chystáme povídání o výpravě na Elfštejn a taky několik pikošek - historek. Jo a zdravotnické okénko. Tak se těšte.