Online:

  • 16 nepřihlášených
  

Odposlechnuto...
Hanča, 30. 7. 2013 23:18

Alča vysvětlovala hobitům při hře proti vrkům: „...i když jsou to mrtví vrci, tak k nim máme úctu, takže do nich nebudeme kopat!“

Anka při stejné hře: „Nejzranitelnější místo skřetů jsou nohy, proto jim nemíříme na hlavu.“

„Ty jo, McDrive!!!“...ozvalo se, když se Lucka od Kalicha přiřítila pro hamburgery a volala jí Majka mobilem od rybníka s další objednávkou pro ostatní Bubačky.

„Výhoda je, že když má Viktor svázaný nohy, musí skákat jako klokan. Takže má dostatek pohybu a nemůže si jít přidat jídlo, protože by to vylil.“ (při hře na kletbu - ochrnutí. Viktor si rád chodí přidat a my se ho marně snažíme mírnit)

„Nic nebude! Žádný svačiny jim nebudu kupovat!“ Hanča k paní pošťačce, když převzala a vlekla do auta dvě plné náruče balíků jeden den (mimochodem, fakt nechápeme, kolik děti dostávají sladkostí).

Martin Fajt vedl Patrika, který měl při hře zavázané oči, na latrínu. Zavedl ho ale na holčičí, Patrik myslel, že je u čurací jámy a počural holkám latrínu.

„Viděli jsme Bílou paní s pindíkem!“ - holky na dotaz po hezkém zážitku z výletu. Bílá paní na nejvyšší věži Landštejna byl totiž kluk.

„A co vám tady chybí děcka, co tam mám napsat?“ Hanča. „Rodiče... ha ha ha :-)“ odvětila služba v kuchyni.

"Vaření piva bylo fakt divný. Ty kytky z návodu tady vůbec nerostou. Navíc to vůbec nebylo pivo!“ Hobiti o hře na vaření piva.