Online:

  • 22 nepřihlášených
  

Den jedenáctý, úterý 30.7.
Hanča, 31. 7. 2013 23:16

Dnes jsme po bouřce, kterou na nás, jak se ukázalo, seslali opět ti dacani Temní elfové, museli vysušit celý Hobitín. Proto naši hobiti mimo jiné dostali úkol „vysušit rouno“. Museli rozdělat oheň a co nejdříve usušit kus látky. Situace se však zkomplikovala tím, že ti Temní elfové na nás ještě navíc seslali kletbu - většina obyvatel Hobitína ochrnula. Někteří nemohli používat ruku, jiní nohy, někteří oslepli a jiní nemohli mluvit. Tato neradostná situace trvala až do konce poledňáku, kdy nás přišel vysvobodit Radagast, čímž nám oplatil službu s hledáním a léčením jeho kočky.

Krom už jinde zmíněných historek slepému Patrikovi (návštěva latríny), k Viktorovi (skákání pro jídlo), bylo moc pěkné pozorovat slepou Alču, o kterou se tak musel postarat její tým. Bohužel ti nejstarší dva byli slepí a dva nemohli mluvit, takže tíha zodpovědnosti ležela na mladších členech „rodiny“. Alču krmili, opečovávali a snažili se ji nikde nezapomenout, jak si přála :-)

Odpoledne se v táboře rozjely závody Rallye, po vzoru Bubaček. Všechny rodiny rejdily s pneuškou kolem tábora, fandilo se, skandovalo, vztekalo a nadávalo :-) No a večer jsme toho už moc nezvládlo - celý den byl trochu posunutý, tak už nebylo moc času, a navíc jsme rozjeli akci Kulový blesk - měnili jsme Robinovi a Marečkovi stan za jiný. Ten jejich se skoro rozpadal, tak jsme se báli, aby přežil další případné bouřky :-)