Online:

  • 10 nepřihlášených
  

Den dvanáctý, středa 31.7.
Hanča, 31. 7. 2013 23:27

Dnes byl oddychový den, jako hobiti jsme neplnili žádné zásadní úkoly. Dopoledne se konala odložená soutěž Miss chlupatá noha. Přihlášeno bylo kolem 20 soutěžících, soutěžili v disciplínách: Ukázka Hobitího outfitu, Rozhovor s moderátorem, Promenáda v plavkách a plášti, Volná disciplína. Akce byla velmi vydařená, což bohužel není písemně přenosné, tak snad alespoň koukněte na fotky :-) Vedoucí se nad nimi smáli na celý tábor asi půl hodiny.

Po obědě jsme měli další velkou hygienu, už třetí, když započítám i tu po výletě. Takže znova umýt hlavy, osprchovat, převlíct do čistého oblečení a pak šup na louku znova se vyválet. Například holky s dlouhýma krásně umytýma vlasama metaly na hřišti kotrmelce, takže myslím, že je všechno už zase tak, jak má u hobitů být.

Odpoledne a večer už pak bylo volno a nějaké hry, zkoušeli jsme novou hru Viking (je to varianta metací hry a la Gorodky, háže se kolíkama na dřevěné špalíky, dva týmy proti sobě). Večer jsme pak ještě popřáli Moničce k narozeninám, čehož součástí byla i speciální atrakce z jakýchsi velkých prskavek, což jsme neomylně zase nevyfotili :-)


a další novinky...

Zdravotnické okénko z dneška - odjel nám Vojta Musil, přijeli si pro něj rodiče a jedou k moři. A Mareček se večer praštil do hlavy o lavičku u ohniště, byla to krutá rána, ale spravila to jedna náplast nad obočí a pochování od několika kamarádek :-)

Zapomněla jsem vám napsat v tom okýnku o návštěvách, že taky za náma přijel Karlin. Asi že mi to nepřišlo jako návštěva, ale že sem patří :-) Dorazil za náma na Landštejn v pátek a zůstal do úterý. Pak musel krátce odjet do práce, ale obratem se ve středu večer zase vrátil a bude tu až do konce, čímž trumfne délku přítomnosti Andrejky a Báry :-)

No a dneska dorazili bývalí vedoucí Roháček s Eliškou, Nojšl a Anita Glosová, zůstanou do pátku. Je fajn sledovat, jak se jim líbí vytuněná základna a že například Nojšl stále říká „my“, když mluví o oddílu a táboře :-)