Už to jede, už to frčí :-)
Hanča, 28. 12. 2010 22:51

Tak se nám to pěkně rozběhlo. Denně s Víťou přidáváme na web novinky, já se snažím naplnit obsahem další rubriky a články, Víťa si hraje s různýma vychytávkama.

Pokud se vám náhodou během dne stane, že se někam nedostanete, vyčkejte prosím, možná je to tím, že se v tom zrovna Víťa přehrabuje :-) Musím přiznat, že stíhá přidávat nové funkce a doplňky mnohem rychleji, než já stačím psát přání a připomínky...

Mnozí z vás už pochopili, že je výhodné se zaregistrovat, například proto, že pak můžete psát komentáře. Prvních pár už se nám objevilo a to jsme ještě na webu nepřivítali řadu dalších psavců. Asi jsou na horách :-) A další výhody pro přihlášené budou postupně přibývat. Už jste viděli e-shop? :-)

Mezi novinky patří například možnost nechat si posílat komentáře, ty poslední jsou pak vidět na titulní straně. Z titulky se dostanete i na poslední akce - to jsou ty, u nichž je nějaký článek a nebo fotogalerie. Všímaví čtenáři už jistě objevili, že nám tu přibyly fotky z Vánoční výpravy!

Sledujte nás tedy pozorně i nadále, připravovaných doplnění a novinek máme ještě dlouhý seznam :-) Zatím se můžete bavit tím, že se zaregistrujete a přihlásíte se na některou z připravovaných akcí - V3K, Rodinka, Zimní táboření, ...

A neseďte pořád u toho počítače, jděte taky ven ;-)

Hanča

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.