Kalendář Vikingové 2011
Hanča, 29. 12. 2010 21:49

Na Svářce jsme pokřtili - teda spíš odhalili, protože ničím jsme ho nepolívali - nově vydaný nástěnný Kalendář Vikingové 2011. Máte o něj zájem?

Kalendáře jsme zatím rozdali jen Vikingům, ale máte-li zájem i vy ostatní, stačí se ozvat. Můžete napsat mně a nebo to připište sem na web. Symbolická dobrovolná cena kalendáře je 100 Kč. Pokud si kalendář nechcete hned odnést, je k vidění v klubovně na chodbě pod nástěnkou.

Kalendář Vikingové 2011

A co v kalendáři najdete? Postavy z celkem 12 známých filmů - například Harry Potter, Snowboarďáci, Piráti z Karibiku a mnohé další. Co měsíc to jeden film a jedna, dvě nebo i tři postavy. To vše v povedených kostýmech a zasazeno do odpovídajícího pozadí. Nelze popsat - to musíte vidět :-)

Jedná se především o vzpomínkovou záležitost pro Vikingy, do jeho tvorby se zapojili všichni členové této význačné oddílové generace :-) "Svou" fotku zde má všech 11 momentálně více či méně aktivních Vikingů (tedy včetně Máji a Pařeza), ale nezapomněli jsme ani na Davida a Adama a místečko se našlo i pro Ivču, toho času odstěhovanou v Jeseníkách. Sešli jsme se jednu prosincovou sobotu v klubovně a každý se pomocí kostýmu a různých doplňků stylizoval do podoby hrdiny některého filmu. Nutno dodat, že někteří se moc stylizovat nemuseli, protože už sami od sebe byli prostě "přesní" :-) Užili jsme si u toho spoustu legrace a myslím, že na svou kariéru modelky a modela všichni Vikingové hned tak nezapomenou :-)

Naše poděkování patří také Víťovi za focení, Perovi za půjčení foťáku, Ďoubalíkovi a Víťovi za grafické zpracování, dále děkujeme sponzorovi tisku a kroužkování a všem, kteří zapůjčili část svého šatníku do naší kostymérny :-)

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.