Školení web
Hanča, 2. 2. 2011 22:48

Jestli jste večer při prohlížení webu měli pocit, že máte halucinace, můžu vás uklidnit. Opravdu se vám nezdálo, že se tu objevují a zase mizí informace a různé bláboly :-)

Ony se tu totiž opravdu objevovaly a zase mizely. Mohli jste tak přemýšlet o tom, zda si stáhnete zvadlo na Platba vozík, nebo zda vás zajímá akce Koupání v Kalichu pod ledem :-)

To vše se dělo proto, že v klubovně sedělo u pár počítačů 10 vedoucích Severky a probíhalo zde školení k novému webu. Kde co vedoucí najdou, co skrývají interní sekce webu, co kam je možno vkládat a hlavně jak. Občas nám náš lektor Víťa trochu "utekl", protože jeho technická řeč byla vzdálená našemu laickému chápání :-) Občas jsme naopak zaostali sami schválně, protože situace samozřejmě skýtala nekonečně mnoho možností ke zkoušejí všelijakých blbinek a komentování čehokoli čímkoli :-)

Všichni statečně vydrželi až do konce, takže jsme se školili celé tři hodiny, až do 22 večer! Teď už by měli vedoucí vědět více o všemožných zákoutích našich stránek, o tom, jak a komu mají sloužit a kdo k tomu čím může přispět. Byli bychom totiž rádi, kdyby naše stránky sloužily jednak k informování dovnitř i ven, ke komunikaci všeho druhu, k pochlubení se, ale v neposlední řadě by nám, vedoucím, měly i ulehčovat práci. Proto je zde možnost přihlašování na akce, vedoucí zde najdou plno odkazů a souborů, které k vedení družin potřebují, lze se tady domlouvat a kout pikle a zlatým hřebem bude náš Správce úkolů :-) Teda až si na něj všichni zvykneme a odladíme jeho všemožné funkce tak, aby víc pomáhaly než prudily :-)

Ráda bych touto cestou MOC poděkovala všem zúčastněným. Jak Víťovi, který nám vše vysvětloval, tak trpícím žáčkům: Jirkovi, Pařezovi, Ance, Terce, Majce, Karlovi, Bizonovi i Ďoubalíkovi. Budeme se těšit na to, že tady budou přibývat i jejich komentáře a že už nebudu sama, kdo píše do Aktuálně :-)

Hanča

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.