Šmoulíci - 7.-10.den
Lucka, 30. 7. 2019 23:54
7. den – sobota
Dopoledne pršelo, a tak jsme si zahráli AZ-kvíz s otázkami o vedoucích, Severce a tak dále. Následně vytvářeli děti zase kvíz pro nás o sobě. Vymysleli spoustu záludných otázek, které jsme ani po tolika letech, co je vedeme netušily. Večer jsme si předchystali trička, která si později doděláme.

8. den – neděle
Dopoledne jsme bojovali jako zvířata proti dětem. Odpoledne jsme se naučili vázat nízké lanové překážky, což se dětem později bude určitě hodit.

9. den – pondělí
Hned ráno jsme vyrazili do Maříže, kde jsme si vyrobili hrnečky, teď čekáme, až si je vyzvedneme a uvidíme, jak se nám povedli. Myslím ale, že budou vypadat dobře. Při cestě do tábora jsme se stavili s Eliškou do nemocnice, dostala berle, ale nemělo by to být nic strašného. Po návratu jsme si vytvořili obtisky svých rukou a zahráli šarády.

10. den – úterý
Po snídani odešly všechny ostatní družiny na jednodenní výlet. My jsme zůstali v táboře. Dopoledne jsme si uklidili, umyli se… Uvařili jsme oběd a po obědě následovalo slaňování a pak jsme si museli získat večeři, která byla uprostřed ohraničeného území s nášlapnou podlahou. Zde využili Šmoulíci své znalosti z předchozích dnů a nakonec se jim podařilo správně uvázat lano a získat večeři. Po večeři jsme si zahráli vachbol s ostatními a šli spát. V noci je ještě čeká druhý výsadek.