Poděkování vedoucím
Hanča, 12. 3. 2011 21:56

Chtěla bych za "sekci MTZ"*), které (zatím) velím, MOC PODĚKOVAT těm, kteří dnes přišli pomoct do klubovny a případně si plnit svoje dílčí úkoly. Jmenovitě:

  • Kika dokončila inventuru literatury a s jejím pečlivým přístupem k tomuto úkolu jsem zatím moc spokojená. Zdá se, že je to v dobrých rukách.
  • Kukina všemožně pomáhala a pak skládala dotištěné zpěvníky (dokončím v týdnu a po jarňákách budou hotové)
  • Martin přebral a poskládal deskovky a společně jsme udělali inventuru
  • Anka makala zejména na rekvizitárně, ale pomáhala i jinak
  • Víťa pomáhal na rekvizitárně a přebírání
  • a všichni se mnou vyskládali a zase naskládali rekvizitárnu, což byla šílená a prašná práce... A vyházeli jsme plno věcí, takže to pořádně prokouklo.

Díky všem a nejvíc Ance a Víťovi, kteří si to vytrpěli až do konce a Víťa ještě ke všemu schytal můj vtipný závěr :-) Chtěla jsem totiž ještě nahonem aktivně zkusit hýbat skříněma kvůli stěhování MaTáTy (info příště) a rozbila se nám přitom veliká sklenice s korálkama. Střepy a korálky jsme pak zametali hodnou chvíli a ještě stále jsou všude :-( A Víťa mi vůbec nenadával, díky :-)

Děcka, sice to v klubovně místama vypadalo jako po boji, a ještě i při vašem odchodu, ale udělali jsme mraky práce. V rekvizitárně se najednou dá dýchat (ten prach byl šílenej) a jak jsem to ještě pak douklízela, vylouplo se to a rekvizitárna je jako vyměněná, fakt :-)

Tak dík :-) Hanča

*) MTZ = materiálně technické zabezpečení

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.