Další pochvala...
Hanča, 22. 3. 2011 22:16

Vím, že se opakuju, ale opět musím moc poděkovat svým kolegům za odvedenou práci. Tentokrát Bizonovi, Víťovi, Ďoubalíkovi a Pařezovi.

První tři jmenovaní se mnou strávili příjemné nedělní pracovní odpoledne jarním úklidem v klubovně a skladech. Inu, co s načatým víkendem, že? :-) Dlouhých 5 až 6 hodin jsme kmitali v klubovně, přerovnávali sklady a dva z nich vyklízeli úplně, včetně rozmontování regálů, přebírali, rovnali, odnášeli, přenášeli, ... Asi by byla dost sranda natočit z toho zrychlený film. A ačkoli jsme si dost mákli a večer mě pořádně bolely nohy, užili jsme si u toho i spoustu srandy :-)

Proč to všechno? Jak jste někteří už zaznamenali, povedlo se nám vyjednat na Teplárnách povolení (majitel klubovny) a právě v těchto dnech připravujeme k podpisu smlouvu s Rodinným centrem MaTáTa. To se k nám do klubovny během následujících dvou týdnů nastěhuje, bude využívat volnou kapacitu kluboven (zejména dopolední) a patřičně nám přispěje na nájem. Až to definitivně klapne, napíšu vám ještě pořádně, co z toho pro nás všechny plyne.

A tak jsme museli důkladně uklidit a připravit pro MaTáTu domluvené dva sklady. Kupodivu se nám povedlo naše harampádí zase o trochu víc namačkat a všechno se to vešlo :-) Ale abych úplně nekecala - hodně věcí si odvezl Radeček z původního majetku sdružení Challenge, plno věcí jsme vyhodili - a pár posledních drobností ještě čeká v čajovně, až jim najdu místo.

Poslední "drobnost", kterou zbývalo někam uložit, bylo našich 50 táborových dvoumetrových matrací. A ty jsme dnes podvečer odvezli k Ivči z Mustangů. Takže další díky patří sestavě Ďoubec, Bizon a Pařez.

Děkuji všem za pomoc a za příjemnou spolupráci. A taky děkujeme Lucce Buchtové, že nám Bizona uvolnila od rodinných povinností na celé odpoledne a pomohla nám tak zajistit naši pracovní neděli :-)

Závěrem zbývá jen malá jízlivá otázka: kde byli všichni ti ostatní vedoucí, ti Řečkovičtí, které jsem na dnešek volala do zbraně? No, ať si na to odpoví sami. Nedivte se potom, že když dojde na lámání chleba a Severka se ptá, co jste pro ni udělali - že účet řady z vás je prázdný.

Ahoj a díky, Hanča

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.