Aktuálně
Já chci zpátky do lesa !!!
Hanča, 15. 8. 2012 21:15

Tak je to za náma. Vrchol letošní oddílové sezóny, 18denní tábor u Kalicha, zakončený Aftertáborem a bouračkou. Jako úplná tečka už zbývá jen Příměsťák na konci srpna. A jak jsme se měli?

Celý článek...
 
Jsme doma z Dolomit - ve středu slezina u Baby...
Hanča, 9. 7. 2012 9:25

Včera večer jsme se vrátili z další akce z našeho cyklu Rodinka - z týdenní expedice do Dolomit, zakončené sobotním mácháním v moři u Caorle. Akce byla vydařená, hory nádherné...

Celý článek...
 
Ještě HORKÁ informace :-)
Hanča, 20. 6. 2012 20:41

Na dnešním Grilování jsem napočítala 98 dětí a dospěláků a 3? psy. A to jsem ještě možná někoho přehlídla. Na počet rodin vyhrála družina Mladší, která měla zastoupení 11 rodin ze 14 :-) Ovšem stejně početní byli aktivní vedoucí, taky 11 ze 14...

Celý článek...
 
Severka INFO - poslední schůzka, vysavač
Víťa, 17. 6. 2012 21:03

Ahoj Severáci, rodiče,
v příštím týdnu nás kromě grilování čeká už jen jedna schůzka - zítřejší Pondělňáčků. Jinak už pro tento školní rok končíme :-)

Celý článek...
 
Severka INFO - letní vandr
Víťa, 10. 6. 2012 22:07

Ahoj Severáci, rodiče,
víkend jsme i přes deštivé počasí všichni přežili bez újmy a příští rok se pokusíme počasí přesvědčit důsledněji :-) Článek a fotky z důvodu nutnosti poskládání informací od všech čtyř družin potrvá o chvilku dýl, budeme se ale snažit co nejdříve.

Celý článek...
 
Kulička pro předškoláky znovu od září ?
Hanča, 7. 6. 2012 20:07

Milí Severáci a rodiče, máte-li někoho, koho by zajímala níže uvedená informace, prosíme o další šíření: Protože se opět rojí zájemci o klub Kulička pro předškoláky, uvažujeme o jeho znovuotevření od září.

Celý článek...
 
Pionýrská šalina
Víťa, 7. 6. 2012 12:56

Od včerejška jezdí po Brně galerijní šalina s pionýrskými tábory a dalšími informacemi. Už jste ji potkali? Pokud ji uvidíte, zkuste ji vyfotit :-) A krajská organizace Pionýra také vyhlásila soutěž o nejlepší fotku s pionýrskou šalinou, zúčastnit se můžete na Facebooku.

 
Rodinka Dolomity - doplnění informací
Hanča, 6. 6. 2012 20:17

Ahoj účastníci zájezdu, předkládáme vám mírné doplnění informací. Nicméně není mnoho nového, většina zůstává tak, jak byla uvedena v propozicích. Všichni si je prosím znova přečtěte. Další doplnění najdete přímo na stránce akce.

Celý článek...
 
Severka INFO - letní vandr, grilování
Víťa, 3. 6. 2012 20:33

Ahoj Severáci, rodiče,
ke všem by se mělo dostat zvadlo na letní vandr (družině Severka mladší z důvodu odpadnutí schůzky zatím jen elektronicky). Najdete ho na úvodní straně webu. Na závěrečnou výpravu letošního roku se můžete přihlásit do čtvrtka.

Celý článek...
 
Severka INFO - tábor, aftertábor
Víťa, 27. 5. 2012 23:00

Ahoj Severáci, rodiče,
uplynulý týden by se měly ke všem přihlášeným na tábor dostat podrobné informace (brožura a formuláře). Po jejich prostudování se můžete rozhodnout, zda se zúčastníte dobrovolné info a platební schůzky - v pondělí 4.6. v 18:30 a ve čtvrtek 7.6. v 18:30 hodin. Můžete zde hotově zaplatit poplatek za tábor a zeptat se na vše, co vás k táboru zajímá. Jiný program schůzka nemá.

Celý článek...
 
Severka INFO - zvadlo Sraz PTO, příměsťák
Víťa, 20. 5. 2012 21:49

Ahoj Severáci, rodiče,
dnes jen stručně - příští týden už čekejte detailnější informace k táboru. Děti je dostanou na schůzkách, případně je pošlu mailem.

Celý článek...
 
Severka INFO - ztráty a nálezy, sraz PTO
Víťa, 14. 5. 2012 9:27

Ahoj Severáci, rodiče,
níže najdete fotky nových ztrát a nálezů v klubovně. Pokud je něco z toho vaše, můžete si to vyzvednout v klubovně.

Celý článek...
 
Na táborové louce vyrostla NOVÁ JÍDELNA
Hanča, 11. 5. 2012 19:04

Na naší základně kmitalo 4 dny celkem 19 lidí... Dělalo se na více frontách. Jedna četa hrnula jídelnu, druhá jí chystala dřevo, třetí byla rekultivační sekce, na speciální práce vyrážel Saďour... Někteří přirovnávali svoje nasazení k pracovnímu lágru. Řešili, jaký trest nebo odvykačku si zde odpykávají :-)

Celý článek...
 
Severka INFO - seton, nejmladší v Boskovicích
Víťa, 22. 4. 2012 20:27

Ahoj Severáci, rodiče,
na prvním místě bych rád ještě jednou poděkoval všem, kteří dnes přišli pomáhat s úklidem Řečkovic. Počasí nám i přes krátký deštík přálo, a tak jsme v počtu 32 lidí nasbírali cca 40 pytlů plus ledničku :-). Během týdne doplním na web článek a fotky.

Celý článek...
 
Severka INFO - brigáda, prosba
Víťa, 15. 4. 2012 23:21

Ahoj Severáci, rodiče,
jak určitě víte, příští neděli jdeme reprezentovat Severku a Pionýr v městské části. Půjdeme uklízet areál bývalé cihelny od odpadků, abychom pomohli řečkovické přírodě. Na úvodní straně najdete zvadlo. Prosím, abyste svou účast vyjádřili za celou rodinu buď mailem na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript , nebo u akce, případně na Facebooku. Uvidíme tak, s kolika pomocníky můžeme počítat. A samozřejmě taky kolik pomocníků dostane koláče za odvedenou práci :-)

Celý článek...
 
Severka INFO - schůzky, dolomity
Víťa, 1. 4. 2012 20:42

Ahoj Severáci, rodiče,
příští týden se vzhledem k velikonočním prázdninám nekonají schůzky mladších a nejmladších ve čtvrtek a pondělňáčků na velikonoční pondělí.

Celý článek...
 
Severka INFO - klip, maskáče
Víťa, 25. 3. 2012 20:30

Ahoj Severáci, rodiče,
už je to delší dobu, ale možná některým uniklo, že Pionýr vytvořil klip o práci dobrovolníků. Video je krátké, ale výstižné, rozhodně doporučujeme ke shlédnutí zde: http://www.youtube.com/watch?v=JYzm1hqIb8M

Celý článek...
 
Severka INFO - brigáda, letní akce
Víťa, 18. 3. 2012 21:24

Ahoj Severáci, rodiče,
krom výprav bude další jarní akcí brigáda v Řečkovicích. Jak jsem minule slíbil, už máme definitivní termín. Akce se bude konat v neděli 22. dubna. Prosíme všechny Severáky, rodiče, ale klidně i prarodiče a známé, aby se přišli aktivně zapojit a předvést před řečkovickým úřadem, odměna je nemine :-)

Celý článek...
 
Severka INFO - jarní akce, kroje
Víťa, 4. 3. 2012 22:08

Ahoj Severáci, rodiče, Pevnost Boyard
v termínu 30. 3. - 1. 4. se bude konat jarní výprava a bude určena pro družiny od Severka mladší. Zvadlo dostanete v příštím týdnu na schůzkách (pondělní o týden později, ještě ladíme podrobnosti). Jisté však už je, že na nás bude čekat otec Fura, Paklíč a další a soutěžit budeme o prestižní poklad pevnosti Boyard.
Nejmladší družina pak bude mít samostatnou výpravu o dva týdny později.

Celý článek...
 
Severka INFO - dračí smyčka, kosmův prostor
Víťa, 26. 2. 2012 20:12

Dračí smyčka Ahoj Severáci, rodiče,
včera jsme se zúčastnili druhé soutěže PTO v tomto školním roce - Dračí smyčky. Celkem nás reprezentovalo 12 dětí a Alča za rádce, plus 4 další vedoucí jako doprovod. Z vyhlášení jsme si odnesli jedno 5. místo (Peťka B.), až dojdou oficiální výsledky, uvidíme, jak dopadli ostatní. Na webu najdete fotky z akce a brzo i článek. Děkujeme účastníkům za reprezentaci oddílu.

Celý článek...
 
«ZačátekPředchozí111213141516171819DalšíKonec»