Výprava Paraziti 

Akce

Kdy:
8. 3. - 10. 3.
Pro koho:
Paraziti

Popis

V pátek jsme se sešli u klubovny, dobalili společné jídlo a vydali se na vlak v celkovém počtu 8 a dvě vedoucí. V každém týmu jsme dostali obálku s šiframi a peníze. Co je napsáno v těch šifrách? A co znamená zkratka TZÚS? To jsme zjistili až ve skautské klubovně v Křtinách, když jsme vše vyluštili. Technický a zkušební ústav stavební nám nabídl peněžní grant na to, abychom testovali hry v realitě. Na to se vrhneme hned zítra, teď už nás čekají jen spacáčky.

V sobotu ráno jsme se protáhli a po snídani (rohlíky se strouhaným sýrem a buchta od Ondrové maminky) nás čekalo první testování. Hráli jsme Člověče nezlob se s jinými pravidly. Potom nás ještě čekal běhací čuník (schválně jestli zvládnete pantomimou předvést malého tmavého čuníka bez brýlí, ale s popcornem a pouze jednou pacičkou). V poledňáku jsme se učili něco na sítňák a hráli deskovky, potom jsme si vyzkoušeli, jak se cítí želvičky, když soutěží o čerstvý salát s těmi ostatními - testovali jsme hru Želví salát, po ní i akční Jungle speed. Navečeřeli jsme se a za tmy hledali v lese dílky do skládačky. Jedno stanoviště ale bylo tak schované, že jsme ho málem nenašli ani společně na konci (a to jsem to schovávala já).

Ráno jsme si sbalili věci a najedli se. Po snídani jsme si vyrobili každý svoje camrátko na košili a protože venku pršelo, vyměnili jsme testování další hry za deskovky a zkoušení. Potom jsme se už jen najedli, uklidili klubovnu a vyrazili jsme zpátky do Brna.
Myslím, že si to všichni užili a doufám, že se kromě her i něco naučili.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.