Mladší výprava - Trans Amerika 

Akce

Kdy:
22. 11. - 24. 11.
Pro koho:
Šmoulíci

Popis

Po příjezdu jsme se všichni najedli. Jako zaměstnanci firmy Pacifik Union s.r.o. byli všichni rozdělení do 2 poboček, které měly každá postavit část železnice po Americe. Stavba pokračovala vždy, když děti vyhrály nějaké kolejnice při hře. Před tím, než jsme šli spát jsme si zahrály pantomimu, která nás všechny, ty, kteří hádali, ale i ty, kteří předváděli, celkem pobavila.

V sobotu jsme měli trošku prodlouženou rozcvičku, protože jsme si zabouchli dveře, a tak jsme běhali a hráli různé hry, než Majka našla pána, který nám půjčil klíče.

Po snídani jsme zjistili, že v našem vlaku byl černý pasažér a pomáhali jsme policii zjistit, jak vypadal. A tak jsme shromažďovali výpovědi svědků. Ten pasažér musel být asi blázen, protože jinak si nedovedu představit, jak mohl mít každou botu jinou, na ruce ponožku a další výstřednosti.

Odpoledne jsme si zahráli různé hry, nejvíc se všem ale asi líbil lesní minigolf.

Před večeří jsme dostali informaci, že zpráva, o tajné a důležité zakázce se postupně poztrácela po cestě, a tak jsme se ji vydali hledat. Po chvíli hledání a skládání jsme ji všichni rozluštili a po večeři jsme začali plnit zakázku. Měli jsme vyrobit vlak pro dcery Billa Gatese, což jsme zvládli úplně úžasně, dokonce i vedoucí jsme se chytily a vyráběly taky.

V neděli už jsme se jenom nasnídali, sbalili věci a uklidili. Je to až neuvěřitelný, ale všichni nám hodně pomáhali, i když si myslím, že většina se doma do úklidu tolik nevrhá.

Všichni stavěli, jak nejlépe uměli, ale přece jenom lépe postavit železnici zvládla pobočka naší firmy ze severu.

                                                                                                                      Lucka

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.