V3K Mexiko 

Akce

Kdy:
11. 1.
Kde:
Klubovna - Brno
Pro koho:
FC, rodiče, vedoucí

Popis

Už 13. ročník akce Večer tříkrálový nás přenesl do dalekého Mexika. Takže klubovna, odkud byl krásný výhled na oranžovou poušť s kaktusy a kde si v houpací síti hověl spící mexičan, se naplnila domorodci v sombrerech. Kostýmy se letos opravdu povedly :-)

Na baru se nabízela především TEQUILA nebo PIŇA COLADA a pochutiny jako QUESADILLAS nebo TACOS, ale došlo i na tradiční jednohubky a víno... Velký úspěch měla soutěžní výstava kaktusů, ve které titul Nejvyšší kaktus získal ten od Svadbíků a kaktusem Sympatie se stal jedlý kaktus od Ivči Buchtové.

Na programu byly kromě společenské konverzace u baru i všelijaké poťouchlé hry a hříčky. Například jsme házeli balonkem na kaktus s cílem balonek prasknout. Hádali jsme překlady citátů ve španělštině, odpovídali jsme na záludné otázky o Mexiku a jeho zajímavostech a na závěr jsme shlédli ukázky z vynikajících mexických telenovel a tipovali, jak daná scénka dopadne. No a tradiční tombola byla opět velmi bohatá a obsahovala tentokrát i několik typických mexických produktů.

Sice nás letos bylo o trošku méně, někteří skalní jedinci byli bohužel nemocní, přesto jsme si to opravdu užili, jak vidíte na fotkách...

Hanča

Informace pro účastníky

  • začátek v 19 hodin, konec do 1 v noci
  • v nabídce budou tradiční alko i nealko koktejly a další nápoje
  • mexické občerstvení zajištěno, můžete donést i vlastní výtvor
  • s sebou oblečení v mexickém stylu (netřeba přehánět) a přezůvky
  • cena pro členy FC 100 Kč (průkaz s sebou, kdo má), pro ostatní 200 Kč
  • možnost registrovat se do FC na místě a tím získat hned slevu na vstup
  • na závěr bohatá tombola, nezapomeňte vzít s sebou kolující výhry :-)
  • speciální rekvizita: s sebou jeden kaktus podle vlastního výběru; na místě proběhne soutěž, při které budou kaktusy hodnoceny v různých kategoriích

Pro účast je nutné se přihlásit, buď zde do komentářů nebo na mail  Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

Seznam účastníků

Bocman
Lužovi
Fajťáci
Střechovi
Uldrijanovi
Roháčci
Bára+Petr
Bizon+Lucka
Merlin+Lucka
Bulíci
Vlci
Ivča B.
Rena, Alča, Martička
Glosovi

za barem na vás čekají: Majka, Pero, Lukin a Evča
organizace a program: Víťa, Hanča, Bizon, Jirka

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Pepa (7. 1. 2014 13:51)
Přihlašuji Glosovi 2ks. Glos familia como para celebrar . Estamos muy contentos de que este es un fiesty tal puede participar. Es muy bueno cuando se reúna por lo menos una veintena de personas , familiares, amigos o conocidos de los mejores pueblos de North Star . Teniendo en cuenta el número de personas lugar fiesty menudo en el patio o en el jardín , en la noche por la luz de las linternas , pero no importa si está en la casa club. Espero que estará listo para nosotros contenedor piñata , cerámica envuelto en papel de aluminio , de color poms de papel y papel. Dentro de los caramelos , frutas pequeñas , frutos secos , juguetes pequeños y papel copos de nieve. Piñata colgando de una cuerda larga y dos de las celebraciones de los participantes tiran de los extremos de la cuerda para que la piñata estaba a su alcance , pero en constante movimiento. Los niños reciben un palo y tienen como objetivo golpear el recipiente. Toda situación actual con povyražením intentos inútiles y exitosa y rápida alentar canciones tradicionales. Cuando se llega a un número de adultos debe haber atado sus ojos y tratar de golpear la piñata es acompañado por la alegría general. La fiesta incluye una gran cantidad de música y de baile por supuesto. No nos importa si no lo hacen toro y gallo de pelea , sino también mantener a los caballos salvajes denominados charros , ama directamente Pepa . Tienes toda la familia están a la espera de todos los que conocemos . Larga vida a la Estrella del Norte.
Renata F. (7. 1. 2014 11:54)
Ahoj, přihlašuji Renu, Alču a Martičku.
Jiřa (6. 1. 2014 20:29)
Ahoj, Ivča jde a ja nejdu
Jiříček (6. 1. 2014 20:25)
Přihlašuju taky Vlky 2x a ještě moje maličkost :-)
Bulik (6. 1. 2014 19:43)
My chceme taky! (Bulíci 2x)
Merlin (6. 1. 2014 19:08)
Se mnou taky přijde Lucka :-)
Bizon (5. 1. 2014 19:52)
Tak se mnou přijde i Lucka :-)
Fajťáci (4. 1. 2014 9:11)
Byl jsem ještě ospalý a zapomněl jsem přihlasit i Střechovy. Tak je hlásím v počtu 2!
Fajťáci (4. 1. 2014 8:47)
Ahoj Petro, estar completamente tranquilos, El V3K que usted nunca va a hacer divertido de nuevo, ya que es un hecho muy grave.
My se tedy rádi hlasíme také! 2 kusy. Ahoooj!
Lužovi (30. 12. 2013 15:16)
Buenos dias, přihlašujeme se v počtu 2,9. - ESPÁRRAGO: Recuerdo muy bien cuando tenía doce anos mis companeros de clase hacían burla de mí porque estaba como un espárrago. Hasta la vista! Petra
Bocman (27. 12. 2013 23:35)
Ahojte, uvidime jakej bude zdravotni stav v rodine a jestli bude nekdo na hlidani, kazdopadne 1 misto zamlouvam :)
Hanča (11. 12. 2013 7:44)
Jdu. Do nějaké pomocné role před akcí i během jako obvykle.