Lyžák 

Akce

Kdy:
29. 1. - 1. 2.
Pro koho:
celý oddíl

Popis

Aktuální nabídka - Lyžák 2017

Na letošní pololetní prázdniny jsme se rozhodli udělat lyžovací výpravu pro děti. Vyrazili jsme do osvědčeného areálu v Ostružné, kde jsme bydleli přímo u sjezdovky. Sice to původně vypadalo na lepší počet, ale na poslední chvíli nám onemocnělo několik účastníků. I v počtu 14 lyžařů to ale stálo za to a už se těšíme na příští lyžování.

Ve čtvrtek večer jsme po dlouhé cestě vlakem dorazili na ubytování, najedli se a vzhledem k času šli spát, čekalo nás dva a půl dne lyžování. Páteční dopoledne jsme strávili testováním svahu, na kterém jsme byli skoro sami. Nejdřív jsme se protáhli na rozcvičce a pak už jsme jezdili nahoru a dolů. I po pauze na oběd dalo celé odpoledne lyžovat na dobrém sněhu. Skončili jsme někdy kolem 16 hodin, odpočinuli si a dali si večeři. Večer jsme pak trávili hlavně trénováním deskovek na soutěž PTO 14. února. Před spaním jsme si pustili pohádku a těšili se na další den.

Sobota probíhala podobně jako pátek - po snídani jsme se vydali na svah (opět jsme tam byli skoro sami), v poledne si dali oběd a pokračovali v lyžování skoro do 17 hodin, kdy už bylo šero. A v neděli už jsme se po snídani sbalili a vyrazili lyžovat na poslední 2 hodiny. Pak už jen oběd a cesta vlakem zpátky do Brna. Uteklo nám to rychle, ale myslím, že se výlet všem líbil a určitě ho někdy zopakujeme.

Víťa

A další naší sportovní akcí bude cyklovýlet o prodlouženém víkendu 7. - 10. května, tak už připravujte kola :-)

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.