PTO - Dračí smyčka 

Akce

Kdy:
13. 2.
Pro koho:
celý oddíl

Popis

V sobotu 13. února jsme se zúčastnili již druhé soutěže Zelené ligy 2016. Po podzimní orientačním závodě jsme byli v průběžném hodnocení na skvělém 3. - 4. místě. Posuneme se výš, nebo alespoň udržíme stávající místo?

Dopoledne jsme se sešli na srazu na zastávce v počtu 23 dětí a 2 vedoucích (další 3 již od 8 ráno pomáhali stopovat na místě) a vyrazili jsme směr ZŠ Jasanová, kde tato soutěž probíhala. Dračí smyčka probíhala ve 4 soutěžních a 1 nesoutěžní (vedoucí) kategorii, ve kterých se nakonec zúčastnilo celkem 6 žlutých, 9 zelených, 3 modří, 5 Kačerů a 4 vedoucí. Postupně jsme uvázali všechny uzly (u některých jsme si bohužel museli vystát delší frontu). Aby to starší děti a vedoucí neměli tak lehké, kategorie R vázala se zavázanýma očima a kategorie O za zádama.

Na místě byla i spousta doprovodných aktivit. Například soutěž Kdo je kdo, kde si všichni mohli vyzkušet, zda poznají některé vedoucí z našeho i jiných oddílů v současnosti i za mlada. Doufám, že děti poznaly alespoň Alču, Víťu a mě.
Hned po skončení uzlování byla módní přehlídka, kde jsme předvedli Severáckou fashion. Celou módní přehlídku začínali naši sliční modelové a modelky v severáckých košilích, tričkách a bundě pro vedoucí.

Po skončení módní přehlídky bylo vyhlášení. Od nás byly vyhlášeny pouze: Simča (1.místo, rekord ve zkracovačce), Zajda (5.místo, rekord v dračí smyčce) a Peťka (rekord ve zkracovačce). Ale už známe další výsledky.

Kategorie N:
11.místo Káťa Tůnová
16.místo Janča Zálešáková
23.místo Martin Bulant
24.místo Majda Gazdová
68.místo Ester Krupicová
80.místo Vendy Slívová

Kategorie M:
1.místo Simča Baranová (zároveň rekord v nejrychlejší zkracovačce – 3.37 s)
15.místo Matěj Tichý
22.místo Verča Slámová
27.místo Nelča Gazdová
29.místo Dáda Pražáková
32.místo David Zahrádka
36.místo Marek Drahoš
53.místo Kika Bicanová
64.místo Eliška Vedralová
79.místo Mája Murgo
91.místo Marek Uldrijan
102.místo Domča Mihálik

Kategorie S:
5.místo Zajda (nejrychlejší dračí smyčka – 3.59 s)
49.místo Makča Štěpánková

Kategorie R:
9.místo Kika Růžičková
26.místo Vilík Luža
30.místo Ondra Nesvadba
43.místo Ondra Uldrijan

Kategorie O:
4.místo Peťka Bulantová (nejrychlejší zkracovačka – 5.37 s)
6.místo Lucka Bulantová
13.místo Víťa Ondráček

Nakonec si myslím, že budou i další dobrá bodová hodnocení, takže začátkem příštího týdne zjistíme pořadí v Zelené lize.

Lucka

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Doub (19. 2. 2016 21:13)
Hej super. Porad si myslim ze nápad mit cernozluty trika byl super. Krásná Severacka kombinace :-) a mimochodem gratuluji k rekordum na konkrétních uzlech