Výprava Žlutí 

Akce

Kdy:
19. 2. - 21. 2.
Pro koho:
Lentilky

Popis

V únoru nás čekala druhá družinková výprava. Zvadlo slibovalo téma Hry bez hranic, přesto jsme úplně nevěděli, co nás čeká. V pátek jsme si u klubovny dobalili společné jídlo a mohli vyrazit. Kolem osmé jsme po dlouhé cestě koněčně dorazili na ubytko, kde už na nás čekal Víťa. Najedli jsme se a pak do večerky zpívali s kytarou.

Ráno jsme se vzbudili (někteří až moc brzo) a čekala nás rozcvička, po rozcvičce jsme se nasnídali a místo Víti k nám přijela Hanča s Maxíkem. Po jídle jsme se konečně dozvěděli, co to ty Hry bez hranic jsou. Naším úkolem bylo vytvořit dva státy a potom spolu soutěžit v různých aktivitách. Museli jsme vymyslet vlastní jména, mapu státu, jméno prezidenta a další informace o své zemi, však to vidíte na fotkách. Po tomto úvodu jsme vyrazili na výlet. Cílem naší procházky byl obchod a hřiště, kde jsme pokračovali v našich hrách. Státy mezi sebou bojovaly v soutěžích, ve kterých se ukázala naše fyzická zdatnost, např. běh se zavázanýma očima, různé disciplíny s míčem a na závěr i v bojovce. V těchto soubojích zvítězilo Sursko.

Po obědě jsme měli polední klid, kdy si hodně dětí splnilo něco z Nováčkovské zkoušky, v plnění budeme zase pokračovat na schůzkách a výpravách a snad si ji někdo na táboře dodělá :). Po poledňáku nás čekaly soutěže, které prověřily naši inteligenci a také nějaké běhací úkoly. Body se přičetly do celkového bodování. Po večeři už následovalo vyhlášení a pak jsme ještě hráli deskovky a šli spát.

V neděli ráno nebyla rozcvička, takže jsme se rovnou nasnídali a začali si balit věci a uklízet budovu. Před obědem jsme hráli deskovky a potom vyrazili na vlak. Cesta byla dlouhá, ale nakonec jsme (se zpožděním kvůli vlaku) dojeli v pořádku do Brna.

Na první družinkovce nás navštívila Terka a přivezla nám bábovku, teď to byla Hanča s Pims čoko piškoty, vedoucí, kdo se hlásí příště?

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.