V3K 

Akce

Kdy:
8. 1.
Kde:
Klubovna - Brno
Pro koho:
FC, rodiče, vedoucí

Popis



10. ročník naší legendární akce pro dospěláky Večer tříkrálový, letos na téma ORIENT EXPRES. Veškeré informace ve zvadle.

Vysvětlení pro nováčky: jedná se o příjemný společenský večer v klubovně, s nějakou motivací, s občerstvením a spoustou veselých zážitků. Chcete-li vědět více, obraťte se na pořadatele (Radeček, Bocman), nebo na Hanču či Ďoubalíka, rádi vše vysvětlíme.
Příjemným zpestřením je účast v kostýmu, nebo alespoň s pár doplňky. Nemusíte se toho ale bát, jednak to není úplně povinné a hlavně Vám s tím můžeme pomoct doplňky z naší kostymérny (půjčuje Hanča). Fotky z minulých akcí najdete přímo na starém webu i ve fotogalerii.
Nebojte se a přijďte rozšířit naše řady :-)

Akce je určena pro oddílové rodiče, vedoucí a Fan Club Severky, popř. další vybrané příznivce a letos je nově 18+ (jen pro dospělé).

Těšíme se na Vás!
Hanča
a pořadatelé Radeček a Bocman

 

REPORTÁŽ Z AKCE:

Na 10. ročníku akce V3K aneb Večer tříkrálový se sešlo 35 účastníků (jestli dobře počítám). Protože tématem akce letos byl Orient Expres, stali se všichni rázem cestujícími a nebo personálem vlaku. Kostýmy byly mimořádně zdařilé, jak doufám brzo uvidíte na fotkách. Všichni si dali opravdu záležet a bylo se na co koukat. Mnozí nezapomněli i na zavazadla a tak se nám na chodbě nakupily kufry a kufříky :-)
 

Vlak odjel s mírným zpožděním, museli jsme odjezd pozdržet kvůli opozdilcům. Nakonec však všichni zdárně nasedli, usadili se ve svých kupé a objednali si v jídelním voze nějaké dobroty. Netrvalo však dlouho a ukázalo se, že se mezi námi pohybuje mafie, která usiluje o život některých cestujících. Rozběhla se celovečerní hra s podobnými pravidly, jako je „městečko Palermo“. Mafie útočila, zatímco cestující se věnovali tanci a konverzaci, nebo postávali u baru. Po každém kole se konal improvizovaný soud, kde jsme slyšeli obvinění i obhajoby a došlo i na popravy a to v řadě případů nespravedlivé. Na konci hry se ukázalo, kdo byl mafián a kdo ne a kdo měl ještě nějakou jinou tajnou roli. Mafie prohrála, ale vlak dojel do cíle se značně prořídlým počtem cestujících.
 

Někteří cestující měli trochu problém s pochopením pravidel hry :-) to jim však nebránilo v tom, aby si ji užili. A kdo si neužíval hru, nebo jen hru, užíval si i tanec (Pepa Glos), prodej lístků do tomboly (Jara Hlouch) a další zábavy. Tombola se jako vždy velmi protáhla, objevilo se nám v ní plno cen, které se po minulých letech už staly putovními :-) Ale bylo i plno hodnotných a dobrých cen a nejčastěji si pro výhru letos chodili myslím Pražáci, kteří domů odcházeli s napěchovanými igelitkami :-)
 

Akce letos měla oproti minulým ročníkům poněkud řízený konec, takže zhruba hodinu po půlnoci už bylo víceméně uklizeno. Věřím, že všichni odcházeli spokojení, veselí a že se dobře pobavili. To se ostatně objevuje i v komentářích níže. Fotky snad doplníme co nejdříve, jen co k nám doputují.
 

Na závěr samozřejmě chceme poděkovat pořadatelům v čele s tandemem Radeček a Bocman za zdařilou akci a příjemný večer. Vzhledem k tomu, že oba kluci přímo na V3K oznámili ukončení své pořadatelské éry, děkujeme jim i za ročníky předchozí (posledních 5 připravovali a vymýšleli spolu jako tandem, na dřívějších 5 se podíleli společně s dalšími vedoucími z týmu).
 

A z toho vyplývá, že na příští ročník hledáme pořadatele. Co vy na to? :-)
 

Hanča

 

REKAPITULACE MINULÝCH ROČNÍKŮ V3K:

2002 - bez motivace, hry o Severce 2007 - Výroční sjezd Klubu přátel mléka
2003 - bez motivace, hry o Severce 2008 - Oskarový večer
2004 - best off míchané nápoje 2009 - Letecký den
2005 - Mezigalaktická expedice 2010 - Divokým venkovem
2006 - Fashion show 2011 - Orient expres


Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Hlouši (10. 1. 2011 17:21)
Moooc mě mrzí, že organizační tým končí, ale stejně se jim to opět moc povedlo.... Bavili jsme se skvěle a po dlouhé době opět viděli spoustu přátel, které už příliš často nevídáme... SUPER!!!
Bizon (9. 1. 2011 22:03)
Chci touto cestou poděkovat celému organizačnímu týmu za výbornou akci. Moc jsme si to s Luckou užili.
Bizon + Lucka
Fajťáci (7. 1. 2011 23:02)
Fajtaci zadaji take o rezervaci coupe v Orient Expresu s poctivou pravidelnou obsluhou... Pocet cestujicich 2+?. Tesime se na vas!!!
Pražáci (6. 1. 2011 18:53)
Tak jsme konečně sehnali dozor pro naši malou princeznu (junior jede zase mlátit do balonu někam do jižních čech). Takže Pražáci 2x. Žádné další požadavky zhýčkané aristokracie nemáme. Nám bude stačit když se zdraví a neokradení dostaneme do cílové stanice. A pokud to bude se zpožděním do dvou až tří hodin, tak to bude o to příjemnější (a věřte že vím o čem mluvím :-))
Á propo Pepo zapomněl jsi zadat jestli duchna pro hraběnku Glossowskou má být plněna husím nebo kachním peřím. A zda doutníky pro "afternoon smoke" mají být kubánské, venezuelské nebo jihoafrické.
Pepa (4. 1. 2011 15:54)
Mimo standardní výbavy apartmánu požadujeme, aby apartmánová kabina měla malou koupelnu s umyvadlem, teplou a studenou vodou, ručníky a zásuvku na 230/115V. Vedle dveří každé kabiny požadujeme vypínač hlavního osvětlení a malých lampiček a zvonek na osobního stewarda. Apartmán musí být vybaven trezorem. Dále v apartmánové kabině požadujeme župan, trepky, vodu v láhvi, VSOE dopisní papír a časopis Orient-Express Magazine. Snídani a "afternoon tea" požadujeme servírovat do kabiny osobním stewardem. Oběd požadujeme minimálně o třech a večeři o čtyřech chodech servírovaný v restauračním voze ETOILE DU NORD. Dále požadujeme o přednostní uložení zavazadel paní hraběnky v bagážovém voze.
Pepa (4. 1. 2011 15:53)
Žádám o rezervaci 2 jízdenek do Orient expresu z Victoria Station v Londýně přes Paříž (Gare de l´Est) s konečnou stanicí Istanbul (Sirkeci Station) z odjezdem 8.1.2011. ve večerních hodinách. Pro cestující (hraběnka Lenka Glossowská z Medlanek v doprovodu kapitána v.v. Pepe Glose) požadujeme apartmá v lůžkovém voze Minerva v blízkosti restauračního vozu ETOILE DU NORD.
Bizon (1. 1. 2011 14:02)
Ahoj, pokud bude některá babička odvážná a pohlídá prcka tak přijdeme. Bizon + Lucka.
Jiřa (1. 1. 2011 10:55)
Ahoj, Jira+Ivča přijdou.
Hanča (29. 12. 2010 22:26)
Jdu :-) Ale druhý den odjíždím na týden do Rakouska na hory, takže... No to je blbost, stejně tam budu zase pěkně dlouho :-)