Výlet Mravenečci 

Akce

Kdy:
15. 1.
Pro koho:
Mravenečci

Popis

Již při plánování tohoto výletu jsme tušili, že na bobování počasí nebude. Doufali jsme ale alespoň v mráz, tak jsme naplánovali bruslení a koupání v novém bazénu na konečné v Řečkovicích. Sešli jsme se ve 13 hodin u klubovny celkem v počtu 6 lidí - Zajda, Peťka a Ondra za děti, Anka, Terka a Víťa za vedoucí. Ostatní buď onemocněli, nebo neuměli bruslit a plavat, asi :-).

Po chvilkovém čekání, jestli se ještě někdo nedostaví, jsme se vydali na cestu do Ivanovic a doufali, že led bude při teplotě asi 8 °C zamrzlý. Cestou nás zastihl mírný déšť, který ale rychle zmizel a nikdo nestihl zmoknout. Pohled na kluziště nebyl příliš optimistický, povrchová vrstva vody, místy i větší kaluže a hlavně cedule Nevstupovat na led značily, že máme jít k bazénu. K bazénu jsme se kvůli hrozbě deště vydali autobusem. 

Bazén nás přivítal téměř prázdný, navíc jsme v rámci akce měli hodinový lístek na neomezenou dobu. Střídavě jsme plavali ve velkém bazénu a relaxovali v malém vyhřátém. Po asi hodině a půl už jsme byli rozmočení, takže jsme se šli převlíct a kouknout do cukrárny vedle. Dali jsme si pití, někdo drobnou svačinu a chystali se domů. 

Víťa

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Slon (14. 1. 2011 16:33)
Kryštof by sice rád šel bruslení ho hrozně chytlo,ale bohužel má angínu takže tentokrát nic,pokud se akce bude konat.Hrozně se oteplilo.