Letní vandr 

Akce

Kdy:
2. 6. - 4. 6.
Pro koho:
celý oddíl

Popis

V pátek 2. června se pár odvážlivců z našeho oddílu vydalo na letní vandr. V pátek jsme si dali sraz u klubovny a společně jsme vyrazili do Senorad, odkud jsme šli kousek pěšky na místo. Výjimkou ale byla družina Zelených, která šla vlastní cestou a na místo dorazili až v sobotu večer. Šmoulinky šly v pátek s ostatními, postavily si na místě plachtu a když už si myslely, že mají klid, dostaly mapu, podle které musely dojít na nedalekou zříceninu hradu Templštýn, kde na ně čekali vedoucí a společně tam přespali. Ráno se vzbudily, nasnídaly se a vrátili se zpět za ostatními do tábořiště. V sobotu jsme se po všech výletech všichni okoupali, dali si společnou večeři a zazpívali jsme si u táboráku. V neděli jsme si zahráli pár her a pak už nás čekala cesta domů.

Žlutí

V pátek jsme jeli společně s dalšími družinami rovnou na TZ Ketkovice. Na místě jsme se navečeřeli, postavili si plachtu na spaní a než jsme se nadáli, už bylo pozdě a my se odebrali do spacáků. V sobotu ráno jsme se probudili, následovala rozcvička a snídaně. Po snídani jsme se vydali na výlet. Tentokrát už pouze naše družinka. Naším cílem byla zřícenina hradu Templštýn (a limonáda v restauraci pod hradem). Abychom si cestu zpříjemnili, hráli jsme hru na schovávání a potopu. Na "Templáku" jsme si uvařili oběd a cestou zpátky za ostatními se ještě vykoupali v řece. Celkem jsme ušli asi 17 kilometrů.

Pandy a Ninjové

V pátek jsme dorazili i s ostatními družinami k ubytovně v Ketkovicích. Začalo se připozdívat a tak jsme si rychle postavili stan, abychom mohli v klidu spát. V sobotu ráno jsme si po rozcvičce dali výbornou snídani a vyrazili jsme na výlet. Prošli jsme se na Ketkovický hrad Levnov a poté ještě na vyhlídku Panorama. Pokochali jsme se výhledem a vyrazili zpět. Cestou zpátky jsme se ještě přebrodili řekou.Celkem jsme ušli asi 8 a půl km. Když jsme přisli k chatě, vykoupali jsme se a naobědvali se.

Zelení

Jako jediná družina jsme se už v pátek trhli a vyrazili vlastní cestou. Z Náměště nad Oslavou jsme šli kousek na trampské tábořiště u řeky Oslavy, kde jsme se navečeřeli, chvíli poseděli u ohně a šli spát. Ráno jsme šli kousek podél řeky a aby to bylo zajímavější, přebrodili jsme na druhou stranu a pokračovali na vrchu údolí. Pak jsme přebrodili zpět a už podél řeky šli dál. Po cestě jsme uvařili brgul na ohni a na večeři už jsme se připojili ke zbytku oddílu. Po špízech jsme ještě ze zbytku mouky a droždí udělali hady na ohni.

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.