PTO - Setonův závod 

Akce

Kdy:
21. 4.
Pro koho:
celý oddíl

Popis

Tuto sobotu již tradičně proběhl Setonův závod. Letos jsme ho pořádali my za 10. PTO Severku, a tímto bychom chtěli poděkovat všem, kteří se účastnili organizace, příprav, samotného Setonu, uklízení a nebo nám přišli pomoct balit do Zamilovaného hájku.


Na skvělém 1. místě se letos umístily holky z kategorie mladší - Nelča, Kika a Verča
a na 2. místě kluci z kategorie rádci - Vilík, Ondra N. a Romča

A speciální díky od náčelníka Jirky patří těmto lidem (samozřejmě i všem ostatním):

  • Konkrétně chci poděkovat prezenci pod vedením Ďoubalíka, která i přes materiální nedostatky zvládla všechny oddíly zaregistrovat tak, aby nevznikaly fronty a prostoje.
  • Chtěl bych poděkovat Startu a cíli pod vedením Anky, kde byla celý parádní atmosféra a zážitek z toho měli nejen děti, ale i projíždějící cyklisté.
  • Mé poděkování si zaslouží i supervýkonný výpočetní tým pod vedením Bulíka, který i bez numerické klávesnice naťukal všechny výsledky úplně bez chybičky.
  • Velké díky patří i cyklospojkám, a týmu, který vypisoval diplomy - bez vás bychom se neobešli.
  • Děkuji také všem vedoucím, kteří se podíleli na úklidu, fotkách, článku, vyúčtování, stavění a bourání hangáru a doufám, že Víťa vyřídí mé poděkování i Gastrotýmu za perfektní občerstvení.
  • Na závěr si myslím, že si velké díky zaslouží týmu organizátorů - Lucka, Anka, Majka, Víťa a Barča. Strávili jsme nad vymýšlením a plánováním dlouhé hodiny a všem se nám ulevilo, že už to máme za sebou.

DĚKUJEME!!!
 

Nikča

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.