Výprava Šmoulíci 

Akce

Kdy:
23. 11. - 25. 11.
Pro koho:
Šmoulíci

Popis

Pohled šmoulíka:

Na této družinkové výpravě jsme byli pozvaní na jednu VIP párty.

Když jsme přišli ke klubovně, vedoucí tam nebyli, a místo nich tam na nás čekala obálka s penězi a šifra. Pomocí šifer jsme se dostali přes drogérii, telefonní budku až k muži bez domova na nádraží, který nám dal mapu a obálku s informacemi na cestu.

Nakonec jsme dojeli až do skautské klubovny v Doubravníku, kde se konala velká párty. Párty se hodně rozjela a všichni jsme si nevědomě vzali drogu (cukr). Od té doby jsme na ní byli ,,závislí".

Později na nás přišla místní policie, a chtěla po nás občanky. My jsme je ale neměli, což byl veliký problém, protože se policie dozvěděla, že jsme si tu drogu vzali. Nakonec jsme od nich dostali nabídku, že když podepíšeme smlouvu, ve které se psalo, že budeme pro město dělat každou práci, tak to nechají být. Jelikož jsme neměli moc na výběr, tak jsme ji všichni podepsali.

Později jsme zjistili, že ta droga, kterou jsme si vzali je hodně návyková a museli jsme si ji brát dřív, než nám vypršel čas. Když nám čas vypršel, tak jsme dostali absťák. Absťák vypadal tak, že jsme si nasadili helmu, postroj, zavázali si oči a přivázali se lanem ke stromu, u kterého byl zlý pařez a běhali kolem něho dokola.

Mezitím jsme dělali spoustu jiných aktivit jako například běhací SCRABBLE, jezení a pití nechutných věcí, které měly symbolizovat to, že lidé zavislí na drogách mají občas opravdu divné chuťě a spoustu dalších her. Také jsme si zařídili občanky.

Už nás nebavilo pracovat pro město, ale měli jsme smůlu, protože nás měli v hrsti kvůli té smlouvě. Naštěstí jsme se doslechli, že jeden profesor vynalezl něco jako protilátku, a tím nám mohl pomoci. Bohužel se to dozvěděla i policie, a ta se rozhodla ho zlikvidovat, aby nás mohla ovládat i nadále.

My jsme měli jít na jeho záchranou akci, aby jsme byli svobodní, což byla noční hra. Při noční hře jsme si ale vzali velkou dávku drogy, aby nám vydržela. Takže jsme se předávkovali a profesora jsme nenašli. Další den jsme už ale byli v pořádku a vydali jsme se za profesorem.

Ten nám dal na výběr ze dvou pilulek, do kterých syntetizoval tu protilátku. Morá pilulka znamenala, že už na droze nebudeme závislí, ale jakmile si někdy vezmeme nějakou další drogu, zemřeme. Červená pilulka zase znamenala, že budeme na droze stále závislí, ale nebude nám odtikávat čas, budeme mít pohodový život, ale za pár let umřeme na následky užívání drogy. Každý si vybral pilulku, a tak jsme byli svobodní a mohli jet domů.

                                                             
                                                                                                                                                                    Terka

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.