Expedice Exoti 

Akce

Kdy:
18. 1. - 19. 1.
Pro koho:
Exoti

Popis

Dodnes si pamatuji expedici družiny Trojka z roku 2001, kdy jsme vyrazili se stanem na Vysočinu. A protože o podobný zážitek nechci ochudit ani svou družinu, vydali jsme se s Exoty na podobnou výpravu. Bohužel se účast nakonec smrskla na 3 odvážné Exotky, ale i tak jsme si to moc užili. 

V pátek jsme vyrazili vlakem směr Žďár nad Sázavou a po krátkém nákupu zásob se vydali za město. Po krásně zmrzlém sněhu jsme došli na kopeček u Mamlasa s krásným výhledem na Žďár. Dali jsme si večeři, postavili stan a po chvíli zalezli do tepla spacáků.

Ráno jsem vylezl ze spacáku docela brzy (nespal jsem ve stanu, takže mě probudil svit slunce do očí) a čekal, až vstanou holky. Dlouho se nic nedělo, přemýšlel jsem, jestli přežily noc. Kolemjedoucí běžkař mi říkal, že mu auto ukazovalo -16°C. Nakonec jsem je šel probudit, spaly jako zabité. Uvařili jsme si čaj a vydali se na cestu.

Ve sněhu to nebylo jednoduché, někdy jsme šli cestou poprvé po dlouhé době a tak jsme se docela bořili. Po několika kilometrech jsme došli opět do civilizace a dohodli se, že v nejlepším se má přestat. Spaní na sněhu jsme si moc užili, vyvětrali jsme se na čerstvém vzduchu a vydali se zpět na vlak. Po cestě jsme dojedli většinu zásob a dojeli domů.

Doufám, že to byla i pro účastnice podařená akce a budou na ni ještě dlouho vzpomínat. 

Víťa

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.