Výprava Pandy 

Akce

Kdy:
15. 3. - 17. 3.
Pro koho:
Pandy

Popis

V pátek 15. března se družina Pand ve složení 8 dětí a 3 vedoucích vydala do klubovny 32. PTO Severka v Bohunicích. Začali jsme už u klubovny, kde se každá Panda proměnila do role chůvy a dostala své vlastní dítě v podobě kolíčku na prádlo. Kolíček museli mít všichni pořád u sebe a dávat pozor, aby se nezničil. Když jsme dorazili na místo, dali jsme si večeři od maminek a zabydleli se.

Sobotní ráno začalo klasicky rozcvičkou. Následovala hygiena, při které jsme si s kamarádem vyměnili kartáček zoubky si čistili navzájem. Po snídani, jsme si sami začali vařit oběd, a to kuřecí vývar. Všichni si vyzkoušeli nakrájet zeleninu, a někteří poprvé viděli, jak se ze syrového masa dá udělat moc dobrý oběd. Ještě před obědem jsme byli sbírat paví peří, aniž by nás u toho chytil. Poté jsme hráli na kytaru a zpívali, někteří hráli Městečko Palermo. Nakonec jsme si ještě zahráli venku vybíjenou a jiné míčové hry. K večeři byly tortily.

V neděli jsme si po snídani zkusili populární televizní soutěž, v našem podání „neRISKUJ!“. Dozvěděli jsme se třeba, jaké je druhové jméno slunečnice a zopakovali si například, jak vypadá tábornický odznak. Pak jsme po sobě uklidili a vyrazili domů. Nejlepší chůvou víkendu se stala Monička, gratulujeme.

Nakonec bych ještě chtěla poděkovat 32. Severce za poskytnutí jejich klubovny i na poslední chvíli a Lucce, bez které bychom zůstali doma.

Makča

Všechny fotky

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.