Mikulášská nadílka 

Akce

Kdy:
5. 12.
Kde:
Klubovna - Brno
Pro koho:
všichni, veřejnost

Popis

PŘED AKCÍ...

Tradiční akce pro menší a nejmenší děti a jejich rodiče.

V pondělí 5.12. můžete u nás v klubovně potkat nejen Mikuláše, ale i plno dalších pohádkových postav, zahrát si spoustu her a soutěží a získat za ně i malou odměnu!
Pouze pro děti do 8 let!
S sebou: přezůvky, básničku nebo písničku pro Mikuláše, děti 50 Kč, doprovod 20 Kč.
Info pro rodiče: nadílku do Mikulášovy nůše s sebou.
Počet účastníků omezen !!! Rezervace na tel. 602 834 675 nebo nejlépe na internetu zde.

Manažer akce Hanča

REPORTÁŽ Z AKCE

Dvacítka dětí, které se sešly v pondělí v klubovně, tam našla 10 úkolů, strážených 7 pohádkovými postavami. Rájem nejmenších dětí byl sál, kde mohly prolézat tunelem, kreslit si na nekončený papír, stavět hrad z velikých kostek a nebo házet netvorovi do tlamy. Ti šikovnější krom toho mohli taky zkoušet skládat puzzle obrázky s vánočními i jinými motivy. V čajovně bylo nutno sebrat odvahu, projít kolem smrťáka, zahrát si s ním kostky nebo karty o život, a pak už se človíček dostal k princezně, se kterou si mohl podle libosti skládat obrázky z pet vršků. Kdo má rád rukodělky, ten se vyřádil v klubovně u dvou divoženek - kreslení obrázků, zdobení větviček Barborek, ale hlavně výroba vánočních přání v podobě zlaté rybky...

Všichni byli šikovní a tak si mohli brzo vyzvednout odměnu v podobě perníčku a drobných hraček. A pak se už čekalo na Mikuláše. Dlouhou chvíli si děti krátily učením společné básničky. Když Mikuláš přišel do sálu plného dětí a jejich rodičů, doprovázel ho anděl a dva čerti, kteří táhli velký koš plný dárečků. Děti mu řekly básničku a pak si je Mikuláš jednoho po druhém volal k sobě, s každým si promluvil a každému nakonec dal jeho nadílku. Mikuláš byl letos dobře naladěný, a tak si jeho nadílku s několika vtípky užili letos i rodiče :-)

Děkujeme všem pomocníkům, kteří se s námi postarali o zajištění her a celého odpoledne. Doufáme, že se všem zúčastněným akce líbila, ať už byli od Severky nebo od Mustangů - a že nám třeba svým komentářem (níže) pomůžou k rozhodnutí, zda akci uspořádat i příště :-) Díky.

FOTOGALERIE

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Ifča (12. 12. 2011 11:58)
Super akce, krásné fotky, moc děkujeme:) If a Míšové