V3K 2012 Kasíno 

Akce

Kdy:
7. 1.
Kde:
Klubovna - Brno
Pro koho:
FC, rodiče, vedoucí

Popis

Dámy a pánové,
dovolte, abychom Vás pozvali na 11. ročník tradiční akce určené pro Fan Club, rodiče a věrné přátele našeho oddílu
"V3K aneb Večer tříkrálový"
v sobotu 7. ledna 2012 od 19 hodin
tentokrát v KASÍNU U SEDMI KOČEK na známé adrese Horácké nám. 12.
Na co se můžete těšit... to najdete ve zvadle :-)

PROSÍME POTVRĎTE ÚČAST... Díky.

Bližší informace pro nováčky (aby se nebáli a přišli rozšířit naše řady) hledejte v článku o Akcích pro rodiče (zde najdete i historii akcí Večer tříkrálový) nebo v článku o Fan Clubu Severky. A máte-li nějaké otázky, nebojte se zeptat na Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript .

ČLÁNEK Z AKCE:

Letošní "V3K" se zapíše do historie svou rekordní účastí - sešlo se nás celkem 42 (včetně personálu). Téma bylo jednoduché, a tak stačilo klubovnu trochu přizdobit a mohlo se začít. Účastníci se někteří též přizdobili, nebo aspoň využili naši nabídku klobouků a cylindrů. No koukněte se na fotky sami.

Všichni příchozí obdrželi první sloupeček žetonů do hry a informaci, že pouze první drink je zdarma, ostatní už za žetony - tedy za to, co vyhrají. Sál brzy praskal ve švech, protože krom stolků k sezení jste zde mohli najít i stolky hrací: velká Ruleta, dále karetní hry Poker a Blackjack (Oko bere), Kostky a jednoduché Nad 7/Pod 7. Někteří měli štěstí ve hře, jiní byli brzy na mizině a museli tedy zvážit další možnosti. Bylo možné využít některou z občasných vyhlašovaných akcí nebo meziher. Dále jste to mohli zkoušet na baru ukecat, ovšem to bylo většinou marné, maximálně jste si mohli přivydělat sběrem použitého skla po lokálu :-) Někteří měli to štěstí, že je prostě na drink někdo pozval a nebo měli šikovnou druhou polovičku, která vydělávala za oba (byla to zábava sledovat pyšné manžely, kterak zvou svou drahou k baru s hrstí plnou žetonů). No a osvědčenou metodou bylo upsat se u bankéře k nějaké službě - tedy vypsat směnku. Tu pak bankéř patřičně ohodnotil. A tak jsme zde záhy našli směnky na všemožné kuchařské služby, na umytí oken nebo různou pomoc oddílu.

Večer příjemně a vesele plynul, zábava postupně gradovala. O všeobecné veselí se postaraly i dvě mezihry: rozpouštění kostky ledu na těle spoluhráče (kamaráda či partnera), a potom nafukování chirurgické rukavice na hlavě nosem :-) Více viz foto (a Jiříček má i skvělé video). Zlatým hřebem byla závěrečná dražba směnek, kdy se neplánovaně strhl menší generační souboj - sedm odrostlých členů družiny X-treme dalo svůj bank dohromady a vydražilo plno věcí proti dospělákům. Vyvrcholilo to překvapivě nikoli bitvou o směnku na opravu auta, ale o směnku na dvojí mytí oken. Po obrovském boji, kdy na balík dospěláků marně přihazovali svoje zbylé podíly i mnozí ostatní přátelé, stejně zvítězili X-tremáci a s velkou slávou věnovali směnku (mytí oken) Severce :-) Děkujeme!

No a pak už jen tombola s asi 40-50 cenami, příjemnými i méně oblíbenými, včetně několika tradičních putovních. V tu chvíli už byl bar otevřen zdarma a zábava pokračovala až do 1 až 2 hodin v noci.

Myslím, že se letošní Večer tříkrálový opět velmi podařil - a že to je zásluha jednak všech pořadatelů, kterým tímto děkuji, ale hlavně všech zúčastněných. Vy jste už prostě tak skvělá banda, že stačí naťuknout a vezete se sami :-) Takže díky všem za společnost a už teď se těšíme na další ročník, 2013!   (Hanča a spol.)

ZÁJEMCI o VŠECHNY FOTKY, co se nám sešly - napište si Hanči, pošlu, předám... Ty vybrané zde na web byly z pochopitelných důvodů mírně cenzurovány, s ohledem na práva účastníků :-)

FOTOGALERIE

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.

Komentáře

Hanča (11. 10. 2012 20:42)
Hola! Jak si vedou vydražené směnky? Už někdo uplatnil svou výhru? :-)
Slon (6. 1. 2012 18:51)
Tak to je perfektní s těma noťasama takže bych rád požádal kdo má fotky ze silvestra a chce se o ně podělit tak ať je vezme s sebou. Dík.
Hanča (6. 1. 2012 14:09)
Ještě přijdou Nesvadbovi.
Lukšijovi pozdravují, ale nejdou, zdravotní trable :-(
Bizon (6. 1. 2012 0:35)
Ahoj, opožděně ale přece potvrzuji naši účast na V3K. Bizon a Lucka
Lužovi (5. 1. 2012 22:43)
Tak po dlouhém váhání naše rozhodnutí ujasnil ten dlouhý seznam přihlášených, páč a) všechny neznáme a to je výzva
b) jsme zvědaví na nafukovací klubovnu
c) akce je tak vychvalovaná, že musíme zjistit jestli je to pravda nebo jestli jsme nemluvili jenom s rybáři
d) už jsme dlouho nic nevyhráli
e) povedlo se zajistit hlídače bojovníků s Goauldy.
Ještě nezbytný tolik oblíbený útok na sekáče (samotné boa by bylo asi moc vyzývavé) a hurá o berlích do lodiček.
Tom Kříž (5. 1. 2012 21:13)
Ahoj,
zamlouvam si jeden fešáckej klobouk...
Hanča (5. 1. 2012 20:29)
Noťas tam bude minimálně jeden, možná dva.

Dále dnes nahlášeni Neumannovi a potvrzeni Uldrijanovi. Fasorovi nakonec jen jeden kus, páč akce je 18+

Všichni členové FC si s sebou prosím vezmou průkazy (kdo má - kdo nemá ozve se, dík). A samozřejmě je zde možno zaplatit za další rok ;-)

Kdo by měl potíže s kostýmem, máme připravenu hromadu klobouků, tradičních i extravagantních, nějaká boa atd. Na místě je tedy možno se dozdobit.
Slon (5. 1. 2012 13:43)
Bylo by možné že by někdo ochotný vzal noťas a vyměnily by jsme si tam fotky ze silvestra kdo má a bude ochota a prostor to řešit?
Jestli je to blbost zapoměnte na to. Dík.
Ivča Buchta (5. 1. 2012 11:19)
Já přijdu až budou buchtičky v posteli. Takže než pomocník, spíš jako hráč.
Renata F. (4. 1. 2012 19:01)
Ahojky, tak i Fasoři se hlásí, cca 3 kusy.
Hanča (4. 1. 2012 18:49)
Páni, tak to abysme posílili ochranku ;-)

Jinak hlásím další kusy: dojde i Mara, k pořadatelům se přidá ještě Andrejka a nejspíš se ukáže i Pecka :-)
Na Svářce účast hlásili/zvažovali Lužovi, možná Uldrijanovi a nepochybně ještě nebudou chybět Hlouchovi :-)
Tom Kříž (4. 1. 2012 16:51)
Ahoj,
hlásím účast mě a Luby. Moooc se těšíme. Bank je náš...
Pepa (3. 1. 2012 22:54)
Taky my nemůžeme letos chybět, a přijdeme. P+L
Fajťáci (3. 1. 2012 19:10)
Ahoj. My přijdeme taky.
Bulik (3. 1. 2012 0:31)
My taky M+J.

P.S. pro Slona uz chystam specialni vyhru - v letosnim roce prohloubeni ekonomicke krize je pry treba klast obzvlastni duraz na duchovno!