Novinky v nejmladší družině
Hanča, 23. 3. 2014 22:06

V sobotu jsme se vydali přivítat jaro na "Jarní výlet do lesa". Bylo nás sice málo, ale výlet byl parádní - koukněte na článek a fotky. Ve čtvrtek jsme na schůzce postrádali Alču a Terku, které se už budou naplno věnovat maturitě. A co jsme dělali?...

Většinu schůzky jsme byli venku, protože počasí bylo opravdu krásné. Nejprve jsme zkoušeli stavět stany - pro některé opáčko, pro nováčky novinka. Naučili jsme se, jaké rozdíly jsou mezi stany typu "Áčko" a "Kopule", oba dva jsme si zkusili postavit i složit a někdy příště to už vyzkoušíme na čas, jako na Sitňáku.

Pak jsme hráli několik her se žonglovacími míčky. Děti se na ně napřed tvářily nedůvěřivě, ale pak se jim to moc zalíbilo - hlavně hry, při kterých létalo po našem kruhu křížem krážem třeba pět míčků zároveň a byla to dost legrace :-)

Novinkou je, že naše družina se (po 3 schůzkách na zkoušku) definitivně rozrostla o tři nové holky - Janču, Verču a Káju. Ocenily to hlavně ostatní 3 holky, protože v tuto chvíli se skladba družinky změnila v příznivější poměr 6 holek a 10 kluků :-)

Hanča