Severka INFO - příměsťák, platby za 2. pololetí
Víťa, 8. 1. 2012 21:37

Ahoj Severáci, rodiče,
uzavřeli jsme anketu o příměstském táboře. Z odpovědí vyšlo, že o jarní a velikonoční termín spíše není zájem, o letní ano. V létě by pak nejvíce vyhovoval termín v druhé polovině srpna. Výsledky probereme a s konkrétními informacemi se ozveme později. Všem zúčastněným děkujeme.

Ty, kdo ještě nezaplatili za druhé pololetí svůj členský příspěvek, prosíme, aby tak učinili nejlépe tento týden schůzek (vedoucí budou mít na schůzkách seznam plateb). Případně můžete zaplatit na účet (detaily na webu). Těm, co už zaplatili, děkujeme.

Dále máme rozhodnuto o letním táboře - bude v termínu od soboty do úterý 21. 7. - 7. 8. pro všechny družiny kromě Severka nejmladší. Na něj bude navazovat Afterparty tábor (7. - 11. 8.), kdy za námi můžou přijet členové FC, rodiče a kamarádi, podívat se, jak to u nás na táboře vypadá.

Z dalších akcí chystáme tradičně Ivančenu, aneb jarní přechod Lysé hory. Přihlášky sbíráme kvůli zamluvení ubytování do 18. ledna. Akce je 15+, detaily se dozvíte u akce. Můžete kouknout i jak probíhal loňský ročník.

Kdo ještě neviděl fotky z vánoční výpravy nebo svářky, najde je u akce. Fotky z V3K budou během týdne, sbíráme foto od účastníků (pokud máte, ozvěte se, díky).

za Severku
Víťa

Pro přidání komentáře se musíte přihlásit.