Jídelníček na sobotu 21.7.
Hanča, 20. 7. 2012 23:45

Zdravím po roce čtenáře našeho táborového webu a hned připojím první informace. O naše žaludky se bude letos starat prakticky stejná sestava, jako loni:

Šéf kuchyně Jiřa a druhý kuchař(ka) v pořadí, ovšem nikoli významem - Ivča. Tým zcela jistě doplní i Saďour, který chvíli neposedí a stále si hledá nějakou práci. Další pomocníci na sebe ovšem nenechají dlouho čekat, protože kuchyně lidi přitahuje a na výpravách se v ní občas sejdeme všichni :-) A v kuchyni se budou samozřejmě střídat služby se dvěma vedoucími v čele, takže by mělo být pomocníků víc než dost.

V sobotu budeme ještě konzumovat zásoby z domu, večer nás pak čeká první společné jídlo - francouzská polévka a obložené chleby. To proto, že podle naší zkušenosti první večer děti málo jí (mají velké zásoby) a taky se hodí, když je brzo uklizeno a všichni můžou odejít včas na zahajovací táborák :-)

Držte nám palce, aby nás nezlobilo počasí - tady u mě doma teď slyším, že venku opět prší. Zítra večer, pokud bude vše v pořádku s naším připojením na net, vám napíšu, jak to dopadlo s počasím v sobotu a co budeme vařit v neděli.

Dobrou chuť :-) Hanča