Život na ranči
Víťa, 23. 7. 2012 8:55

Po sobotním zabydlení čekala na kovboje v neděli stavba rančů. Zhostili se jí zodpovědně, a tak i přestože před obědem bylo hotové oplocení, brána a další nezbytnosti jako pole nebo budovy, kovbojové pokračovali na jejich vylepšování celý den. Jako nejlepší ranč byl vyhodnocen Ranč Černá růže.

Odpoledne otevřeli své obchody ve vesnici prodejci koní, krav, obilí a budov, a tak si ranče nakoupili podle svého uvážení. Zatím mají k dispozici 3 pozemky, ale postupně budou získávat další podle svých výsledků v úkolech, které si pro ně připraví vesnice. A také chystáme mírně "odsunout" indiány, abychom získali další pozemky na pěstování obilí a chov dobytka. 

Ještě před večeří jsme si stihli zahrát oblíbenou kovbojskou hru vachbol, kterou se rychle naučili i nováčci. A aby byl den ve westernové vesnici kompletní, zakončili jsme den hraním na kytary, tentokrát bez ohně.

Také jsme doplnili další fotky ze včerejška, máme trochu problém s připojením mimo civilizaci, ale momentálně nás zachránilo informační centrum v Nové Bystřici.

Přikládám složení rančů, z důvodu nemoci Gabči jsme přesunuli Peťku Tylovou do ranče U Krvavé Mary.

Ranč U Hladového kojota (Jirka, Kukina)
Bára T., Makča G., Anetka D., Simča B., Makča Š., Vilík L., Ondra N., Jiří H.

Ranč Černá růže (Anka, Alča)
Aneta F., Petr P., Alenka O., Nikol K., Vojta R., Kryštof V., Peťka L., Kája R.

Ranč U Krvavé Mary (Majka, Kika)
Peťka B., Terka K., Lucka Z., Ondra U., Filip B., Sára R., Peťka T.

Ranč U Veselého kaktusu (Bára, Terka)
Lucka B., Kika R., Ondra Z., Natálka K., Romča S., Martin F., Honza P.

Víťa