Pozdrav z Info centra v Bystřici
Hanča, 25. 7. 2012 8:45

Naše internetové připojení na táboře letos nějak drhne (je moc pomalé). Stačí to na napsání článku nebo kouknutí na zprávy, ale nestačí to na natažení fotek. Takže tímto oficiálně oznamuji, že fotky budou, až budou :-) Teď jsem tam donahrávala zbytek ze včerejška, co se v noci nepovedlo protlačit. Ale do budoucna není vyloučeno, že je dáme třeba jednou za dva dny - vždycky když se to povede a nebo když zajdu do Info centra. Tady je to v pohodě :-)

Jinak článek o včerejším programu vám napíše Víťa někdy přes den. Já jen hlásím, že včerejšek byl super, bylo krásně... Po poledni jsme dokonce okupovali náš bazének a cákali, děcka hrály hry "mokré želvičky" a pak další kulišárny, jejichž principem je zlít soupeře od hlavy k patě.

Večer došlo opět na vachbol a tentokrát se zapojilo i víc vedoucích, takže atmosféra byla velmi bouřlivá.

Snažila jsem se pro vás vyzpovídat další službu, nějaké vzkazy jako včera. Ale z novinářského hlediska to bylo slabé :-) Nedostala jsem z dětí nic jiného, jak nadšené výkřiky o vachbolu, o koupání a cákání a potom o francouzských (zapíkaných) bramborách :-) Možná je to ale pro vás pro rodiče dobrá zpráva - děti byly šťastné, spokojené, vysmáté a napapané :-) Pozdravuje Bára T., Makča G., Vilík, Ondra, Simča, další kovbojové se k interview nedostavili. Třeba příště :-)

Tak já padám do obchodu, abych jim dovezla sváču včas. Mějte se tam dobře a snad se brzo zase ozveme. Hanča