Přepadení vlaku
Alča, 28. 7. 2012 22:23

Na nástupu po snídani jsme se dozvěděli, že do vesnice přijíždí trhovci, a ranče tak měly první možnost prodat část svých koní, dobytka nebo obilí. Všichni se snažili smlouvat o sto šest, ale trhovci byli neoblomní a drželi se trhem stanovených cen. 

V dopoledním vedru všichni uvítali osvěžení v podobě různých soubojů kolem bazénu, ranče soutěžily například v tom, kdo rychleji naplní lavor vodou, kterou jeden zástupce týmu chytal do lavoru, zatímco mu ji ostatní házeli vzduchem.

Když jsme se najezení a odpočatí po poledním klidu sešli na nástupu na hry, přiběhl vyplašený strojvůdce a museli jsme se vydat na záchranu surovin, které z vlaku ukradli banditi. Díky mužským návštěvám na táboře byli banditi ze začátku v přesile, kovbojové ale bojovali statečně a v závěru hry už poslední živí banditi jen zoufale prchali lesem s houfem bojovníků v patách. Po osvobození vlaku jsme dovezli vlak do vesnice, kam jsme dorazili akorát před přicházející bouřkou.

Večerní program musel kvůli bouřce probíhat v saloonu, hra Bingo se ale všem líbila a i když byla poměrně dlouhá, nikomu se po jejím skončení nechtělo jít spát.